Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gagyi, ha valaki részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gagyi, ha valaki részegen osztja az eszet?

Figyelt kérdés
Mert én ha berugok, mindig okoskodok, meg mondok egy csomó ilyen hülyeséget, meg mindenkinek beszólok(nem kötekedés).
2011. júl. 31. 00:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az gagyi... :D:D:D
2011. júl. 31. 00:59
 2/13 m4gnet0 válasza:
Elég gáz... :D
2011. júl. 31. 01:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Az a gáz, hogy te be vagy rúgva, a többiek meg nem :D akkor semmi probléma, ha a többiek is bevannak rúgva kicsit, akkor le se szarják. De ha így józanul hallgatnak az úgy nem fun.
2011. júl. 31. 01:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ez ismerős téma, én is ilyen vagyok, régebben rendszeresen hülyét csináltam magamból társaságban, de nem érdekelt, mert az italra fogtam, csak sajnos erre a többiek mindig emlékeztek, nem valami jó dolog ez.

Arra kell figyelni, hogy ne te legyél a legrészegebb a csapatban, mert akkor valószínűleg leégeted magad.

Ha nehezen megy az önkontroll, akkor ne igyál. Tudom, hogy társaságban ezt nehéz kivitelezni, de muszáj lenne megpróbálni.

Én is sok hülyeséget csináltam már ittasan, nem vagyok rá büszke.

Lehet, hogy gátlásos vagy, ezt a többiek is látják, ha nem iszol, akkor nem mersz szövegelni, ah igen, akkor meg dől a hülyeség. Ez megint gáz, mert látják, hogy egy olyan ember vagy, aki viccesre, bátorra issza magát, amúgy meg egy senki.

Próbálj normálisan inni.

2011. júl. 31. 01:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ESZET :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. júl. 31. 01:08
 6/13 anonim ***** válasza:
A részeg ember mondatai, a józan gondolatai!:)
2011. júl. 31. 01:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Pont az van, hogy alapjáraton egy laza vicces gyerek vagyok. De ha iszok ,mindenkinek okoskodok. És aztán utána mindig kérdezik, hogy miért mondtad ezt vagy azt, én meg nem emlékszem rá.
2011. júl. 31. 01:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Az a gagyi, ha vki azt mondja h eszet :D
2011. júl. 31. 09:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem. Részegen MINDENKI osztja az észt csak van aki letagadja.
2011. júl. 31. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:

+ha eszel is valamit közben akkor akármennyi rövidet is meg lehet inni nem te leszel a legrészegebb.

Ki van próbálva.

2011. júl. 31. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!