Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, szerelmes belém? Vagy ő alapból ilyen? 14/L
Figyelt kérdés
Tehát van egy 17 éves fiú,akibe szerelmes vagyok(nagyon-nagyon).Msn-en ha ráírok,mindig visszaír,mindig.És mindig olyan kedves és figyelmes.És úgy ír mintha érdekelné az ,hogy én mit csinálok...:)Tényleg érdekelné,vagy mindenkivel ilyen???Órákig el szoktunk beszélgetni,és mindig felhoz egy új témát,meg minden.Kérdezget,hogy mi a kedvenc állatom,színem,stb...:).Ha látjuk egymást mindig mosolyog rám.
Szerintetek érez irántam valamit? =) Köszönöm előre s a válaszokat!;)
Egy majdnem 15 éves lány.:)
2011. júl. 30. 14:25
11/18 anonim válasza:
Engem csak az érdekel, hogy 14 évesen minek akarsz pasizni? Szerintem még inkább maradj meg gyereknek, ráérsz még a fiúkkal foglalkozni amikor idősebb leszel és kevésbé naiv, hidd el.
12/18 A kérdező kommentje:
:( kösz a választ de hidd el, ő tényleg nem olyan mint a többi fiú. ;)
2011. aug. 1. 19:01
13/18 anonim válasza:
nem tudom, miért kell általánosítani, egyáltalán nem biztos h csak arra kell a fiúnak.
kedves kérdező, szerintem valószínűleg ő is érez irántad valamit, de neked kell kiderítened, h mit :)
14/18 A kérdező kommentje:
köszíí ^^
2011. aug. 1. 19:15
15/18 anonim válasza:
Minimum tetszel neki :). Hát ha 15 évesen szerelmes pont 2-3 évvel idősebb fiúba akkor mit csináljon...Kezdeményezz és meglátod, hogy reagál :) Sok sikert.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. aug. 1. 19:56
17/18 anonim válasza:
Nem általánosítottam, de én is 16-17 éves fiú korosztályba tartozom, nagyon jól tudom, hogy mire kell a korombelieknek egy 14 éves kislány.. :)) E
18/18 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 1. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!