Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki, szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, szerelmes belém? Vagy ő alapból ilyen? 14/L

Figyelt kérdés

Tehát van egy 17 éves fiú,akibe szerelmes vagyok(nagyon-nagyon).Msn-en ha ráírok,mindig visszaír,mindig.És mindig olyan kedves és figyelmes.És úgy ír mintha érdekelné az ,hogy én mit csinálok...:)Tényleg érdekelné,vagy mindenkivel ilyen???Órákig el szoktunk beszélgetni,és mindig felhoz egy új témát,meg minden.Kérdezget,hogy mi a kedvenc állatom,színem,stb...:).Ha látjuk egymást mindig mosolyog rám.

Szerintetek érez irántam valamit? =) Köszönöm előre s a válaszokat!;)

Egy majdnem 15 éves lány.:)

2011. júl. 30. 14:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
jha
2011. júl. 30. 14:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg..
2011. júl. 30. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy módon tudhatod meg ;) Közeledj felé ^^
2011. júl. 30. 15:16
 4/18 anonim válasza:
59%
Valamit biztos érez irántad max neten keresztül!!!
2011. júl. 30. 16:02
 5/18 anonim ***** válasza:

Aha, megakar d*gni.

Hogy miért kell ennyi idősen idősebb pasi, sose értettem...

2011. júl. 30. 17:15
 6/18 anonim ***** válasza:
biztos ő is érez irántad valamit, de hogy az szerelem, vagy csak meg akar b@szni, .............. ha nem bunkóskodik veled, akkor lehet, hogy szeret
2011. júl. 30. 23:00
 7/18 A kérdező kommentje:
ő nem olyan :) tudom h nem "arra" kellek neki :) nem bunkóskodott velem még soha!:D
2011. júl. 31. 09:04
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

Ja, ő biztos nem olyan.... De aztán ne lássam itt a siránkozásodat, hogy "jajj, tényleg csak arra kellettem neki?" meg "lehetek-e terhes?"

Egy 17 éves srác elég sok mindent képes megtenni azért, hogy lefekhessen valakivel, hidd el nekem. :)

De, ha te bízol benne, akkor hajrá, de mindenképp szólj a szüleidnek is, nem árt, ha figyelnek rád.:)

2011. júl. 31. 12:15
 9/18 A kérdező kommentje:

á nem :)

én sem olyan vagyok,és látom benne hogy ő nem olyan,és bízok benne :)

2011. júl. 31. 12:17
 10/18 A kérdező kommentje:
egyépként köszönöm a választ :)
2011. júl. 31. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!