Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki es tenyleg felenk, vagy csak kepzelodom?
A munkahelyemen van egy uj srac. A nyaron egy helyen dolgozunk, amugy kulon epuletben.
Mostanaban az az erzesem, mintha tetszenek neki, de nem vagyok benne biztos. Ezert szeretnem a velemenyeteket kerni.
Tobbszor eszrevettem , hogy engem nez. Ha egyedul vagyok, akkor sokszor odajon beszelgetni egy kicsit.
Egy heten belul tobbszor is megemlitette, hogy a felenk sracoknak sokszor segitsegre van szukseguk, es, hogy o is felenk, barmennyire is baratsagosnak latszik. Tobbszor mondta mar, hogy szeretne izmosabb lenni, mert igy nem tetszik a lanyoknak. Megkerdezte, hogy mikor van reggeli szunetem es egyutt kajaltunk. Akkor azt mondta, hogy a lany aki tetszik neki nem tud rola.
Amikor hallotta, hogy a szuletesnapomat fogjuk ma unnepelni, elegge elszomorodva lattam, mert ma nem tud jonni, dolgozik, majdnem ejfelig, meg holnap reggel is. Akkor meg total nem is nezett ram mikor a legjobb pasi haverommal beszelgettem sokat. Ma meg meg meg is olelt, amikor boldog szuletesnapot kivant.
Szoval nem tudom, hogy ez az egesz csak az en fejemben letezik, nem tudom, hogy tetszehetk-e neki, idosebb vagyok nala,barmennyire is fiatalabbnak nezek ki a koromnal.
Valami velemeny jol jonne, mert kezdem megorjiteni magam. Koszike.
Több, mint valószínű, hogy bejössz neki, de itt az a kérdés, hogy ő bejön-e neked. Ha igen, akkor nincs miről beszélni, jelezd neki finoman, aztán majd meglátod, hogy hogyan reagál.
Btw boldog szülinapot! :)
Én is csak összegezni és ismételni tudom az előzőeket:
először is: boldog szülinapot! :))
A srác talán beléd van habarodva, de te őbelé nyilván nem, ha ezeket a jeleket nem tudod hová tenni.
Ezeket leírtad. Ha visszaolvasod magad, te mire jutsz? Mert mi nyilván csak azért látjuk ennyire egyöntetűen tisztán a helyzetet, mert a te szubjektív élményeidből indulunk ki. Ezek a szavak egyfelé visznek, mégpedig akár egy bimbózó szerelem irányába.
Akkor mégis, az életben mi az, ami bizonytalanná tesz? Ahogy csinálja ezeket? Ahogy viselkedi az egyértelmű tetteket?
Ha részedről csak "jól van, vágjunk bele"-féle lenne a hozzáállás a kapcsolathoz, akkor inkább hagyd, ugyanis szerintem ő jól beléd van esve. Ha nem tudod ilyen fokon viszonozni, akkor hagyd figyelmen kívül mindazt, ami történt köztetek, ne vonzzad tovább.
Amikor meg ilyesmiről beszél, hogy vajon milyen izmos lehet ő, akkor neked egyértelműen kell válaszolnod, amitől valamilyen irányba elmozdul az önbizalma. Ha neked tetszik a pasas és benne lennél egy kapcsolatban, meg még az izomzata is tökmindegy, akkor viszont haladéktalanul nyugtasd meg, hogy letojod az izmait. Hadd legyen ettől tigris, azzal csak jobban jársz :)
Koszonom a valaszokat, es a szulinapi jokivansagokat :)
Amugy nekem hihetetlen modon bejon a srac, es azt is mondtam neki, hogy en a sovany pasikat birom, a body builder csavok mindig is furanak tuntek.
Ket dolog zavar csak, a korkulonbseg, es az, hogy egy helyen dolgozunk, bar ez atmeneti.
Szoval koszonom szepen a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!