Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális férfiak a világban, akiknek őszinte érzésük van? Én keresem de nem találom. Van olyan férfi aki magára ismer és szeretne egy komoly kapcsolatot?
Aki nem ilyen embert talál, az nem ilyen embert keres. Először magatokba nézzetek, lányok, utána keressetek normális pasit. Addig úgyis csak elrontanátok. Tényleg, ez így működik.
Amúgy én ilyen vagyok :)
Őszinte, kedves, intelligens.
Vannak.. én is.. 21/F
Barátaim szerint rendes gyerek, egyik osztálytársam szerint nagyon jó humorú.. azt mondta, hogy ezzel a humorral biztos sikerem van a nőknél.. hááát.. kb. szarnak a fejemre a lányok. :(
Szóval én normális ember vagyok. Ezt onnan is tudom, mert olvastam egy sorocskát, így szólt: "A normális emberek unalmasak." Sajnos én még tudom is magamról hogy nem vagyok egy izgalmas valaki.. ergó normális vagyok. :(
A sok jó tulajdonság meg mit sem ér, ha nem tudja az ember megosztani senkivel. Belül csak a magány van, üresség érzet. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!