Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális férfiak?
Léteznek ilyen pasik...én is ilyen vagyok. Csak az a legnagyobb helyzet, hogy ezért manapság nem elismerést kapok, hanem simán csak hülyének néznek.
Nem vagyok ronda, a munkámban sikeres vagyok, nem vagyok befordult, de soha nem értékelték úgy az érzelmeimet, ahogyan azt megérdemeltem volna. Szóval nyugi, vagyunk még, csak nagyítóval kell keresni.
Akkor valaki meglephetne egy olyan nagyítóval.
Nem sajnáltatom magam ezt én így gondolom.Ha sajnáltatnám magam egészen máshogy fogalmaztam volna meg a kérdésemet.Nem szorulok sajnálatra.
Igen,léteznek!Csak hát a csajok elég válogatósak (tisztelet a kivételnek)A legtöbb az hiszi,hogy ő szép és tökéletes.Ezt már nagyon sokadszor tapasztaltam.Sokan elgondolkodhatnak ezen...
Igazán már nem is tudom mit vár el egy nő a férfitól.Eléggé kifordultatok csajok!Ezzel nem akarok senkit bántani,csak nézzen magába mindenki egy kicsit.Az első válaszolóval azonos a gondolatom.
Az se érdekel,ha lepontoztok.
Szerintem inkább tarts önvizsgálatot, és végy vissza a feminizmusodból!
Mert a férfiak számára normális nők léteznek??
És amúgy nő vagyok én is, csak az eldogadóbb fajtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!