Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, Nektek bejönnek az alacsonyabb lányok? Ha igen miért szeretitek jobban az alacsonyabbakat?
Figyelt kérdés
Én 182cm vagyok, és általában a magasabb lányok jönnek be, de sokaktól hallottam már hogy az alacsonyabbak jönnek be sok embernek...
Igaz sajnos a legtöbb lány alacsonyabb.
2011. júl. 30. 11:13
21/22 anonim válasza:
Utolsó ez butaság, mert az alacsonyak is elkelnek előbb-utóbb. Ha valakinek ez nem sikerül, akkor általában valamilyen belső hiba a felelős érte. Az alacsony lányokra is áll, hogy nem feltétlen magasság alapján kéne párt választaniuk, ha már a magas fiúknak is felróják, ha nem érdeklődik az alacsony lányok iránt. Az ilyen lányok el is mehetnek a fenébe, túlságosan el vannak kényeztetve, de ez a pasik hibája, akik hagyják magukat behálózni általuk. Ez nem segíti az egészséges önértékelés kialakulását. Ahogy korosodnak, majd lejjebb adják az igényüket.
22/22 anonim válasza:
az én növérem 160 cm és a barátja 165.
tök aranyosak, egyáltalán nem minden alacsony lánynak kell létra fiú, mivel a huszonévesek már inkább azt nézik, hogy a kényelmesebb, ideálisabb.
utálom ezeket a hülye általánosìtásokat.
17 évesen, 55kg-osan és 168-9 cm-eresen nem kellenék senkinek?
akkor ez azt jelenti, hogy hiába vagyok csinos, ha magas vagyok az minusz pont?
nem értem az embereket, ez sehogyan sem függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!