Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, Nektek bejönnek az alacsonyabb lányok? Ha igen miért szeretitek jobban az alacsonyabbakat?

Figyelt kérdés

Én 182cm vagyok, és általában a magasabb lányok jönnek be, de sokaktól hallottam már hogy az alacsonyabbak jönnek be sok embernek...

Igaz sajnos a legtöbb lány alacsonyabb.

2011. júl. 30. 11:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mert kisebbek nálam. De hiába, mert nekik is magas pasi kell :(
2011. júl. 30. 11:50
 12/22 Diemex ***** válasza:
mondjuk 195 cm en nem igen találok magasabb lányt...XD
2011. júl. 30. 11:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Mert aranyos ak és szeretnivalóak
2011. júl. 30. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:

lány létemre magasabb vagyok 170-nél is. dejóó : D

nekem spec a nagyon magas fiúk nem jönnek be.

2011. júl. 30. 11:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem, hogy miért jó egy nagyon magas lány. Nekem az alacsonyak jönnek be, de nem a kövérek, hanem a nagyon jó alakú, vékony 155-160 centisek.

Volt már magas barátnőm, aki modellkedett és nem tudtam mit kezdeni a magasságával, pedig én is elég magas vagyok. Egy magas lány az olyan férfias, akármit is csinál magával, akármilyen jól néz ki, csak a magassága teszi számomra taszítóvá.

2011. júl. 30. 12:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Én a magas lányokat szeretem. Valószinű azért, mert én is magas vagyok. Volt már alacsonyabb barátnőm is, de tényleg nem jo a "fogásuk".:D Meghagyom őket az alacsonyaknak.
2011. júl. 30. 13:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése, ez itt is jól megmutatkozik. Nekem pl azért tetszenek jobban az alacsonyabb lányok, mert formásabbak általában. Mármint egy 180 cm-es lányon ha ugyanannyi van mint egy 160-ason akkor (persze nem túlsúlyos egyik se) az alacsonyabb kerekebb, formásabb.
2011. júl. 30. 16:07
 18/22 Alicecsajszi válasza:
Már nm azért de én 174cm es lány vagyok és elég jól nézek ki. Szóval az nm igaz hogy az alacsony lányok szebbek. Hülye az a fiú aki magasság szerint választ lányt 16/l
2013. dec. 7. 23:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem jönnek be. Egy nő nem attól nőies, hogy alacsony. Szeretnék vele "azonos dimenzióban" létezni, nme pedig egy langaléta, irányítható gyengéd óriásnak tűnni mellette. Az alacsony pasiknak akkor kik maradnak?
2014. febr. 23. 14:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez ne érdekeljen, mert az alacsony pasik amúgy se kellenek egy lánynak sem.
2014. febr. 23. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!