Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randihelyszín ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randihelyszín ötletek?

Figyelt kérdés
Szóval, ez a randi rendkívül fontos, mert a szerelmemmel fogok elmenni, és azt mondta, hogy mivel még nem nagyon csináltunk semmit kettesben, ezért megérné(ha én is így gondolom). Magyarán, az első randin múlik az egész kapcsolat. Valami olyan program kellene Budapesten, vagy Pest megyében, ami maradandó élményt nyújtana neki, sokat lehetne nevetni, és kicsit közelebb is kerülnénk egymáshoz.(kicsit tériszonyos, ezt tudni kell)Az ár nem mondom hogy nem akadály, de azért valami reális jó lenne.(maximum 10.000 Ft) Augusztus vége, Szeptember eleje felé lenne a randi. 14/L-14/F
2011. júl. 29. 20:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az ötleteket :)

Arra gondoltam, hogy valahogy oldani kellene a hangulatot(alkohol kizárva) Erre ötletek?(vidámpark se lenne rossz, merthogy adrenalin :) De nem tudom hogy első randinak jó-e

2011. júl. 29. 21:51
 12/14 anonim válasza:
A vidámpark is jó szerintem:)
2011. júl. 29. 22:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben :) És ha majd látom rata hogy fél, vagy ilyesmi, akkor megfogom a kezét, vagy nemtudom :D
2011. júl. 29. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül vmi drága helyre menni, elég csak pl. egy séta, fagyi, ahol sokat tudtok beszélgetni, ha összeilletek, jòl fogjátok magatokat érezni és maradandó élmény lesz.
2011. júl. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!