Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randihelyszín ötletek?
Figyelt kérdés
Szóval, ez a randi rendkívül fontos, mert a szerelmemmel fogok elmenni, és azt mondta, hogy mivel még nem nagyon csináltunk semmit kettesben, ezért megérné(ha én is így gondolom). Magyarán, az első randin múlik az egész kapcsolat. Valami olyan program kellene Budapesten, vagy Pest megyében, ami maradandó élményt nyújtana neki, sokat lehetne nevetni, és kicsit közelebb is kerülnénk egymáshoz.(kicsit tériszonyos, ezt tudni kell)Az ár nem mondom hogy nem akadály, de azért valami reális jó lenne.(maximum 10.000 Ft) Augusztus vége, Szeptember eleje felé lenne a randi. 14/L-14/F
állatkert, majom 'részleg' . ha azthiszed, hogy 14évesen 'komoly' kapcsolatod van, akkor oda tartozol. ;)
2011. júl. 29. 20:28
2/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hiszen ez még csak nem is kapcsolat. És nem okítást kértem, hanem ötleteket, de mindezeket leszámítva értékelem a kritikát, megy a zöld kéz.
2011. júl. 29. 20:35
3/14 anonim válasza:
Elviszed egy játszótérre, ahol nagyon kicsi gyerekek vannak. Imádják.
2011. júl. 29. 20:53
4/14 anonim válasza:
Úram isten...14évesen már így beszélne a "barátodról" h szerelmem...lehet csak nekem ilyen fura 14éves "szájából"... Ha Budapesten nem találsz programot,akkor elég gyenge a fantáziád... Döbbenet, h úgy akartok viselkedni mint ha kitudja mióta járnátok (mert tuti nem jártok sok ideje, ha nem tudod h hova vidd a barátodat...ezek szerint nem ismered őt..)
2011. júl. 29. 21:04
5/14 anonim válasza:
Sorry most értelmezem, h még csak nem is jártok... Talán igen,tényleg a játszó téren lenne a helyetek ennyi idősen.
2011. júl. 29. 21:06
6/14 A kérdező kommentje:
Nem egészen értem mi a bajotok :O Ennyire baj, hogy szerelmes vagyok?(amúgy én a fiú vagyok). Nemkértem hogy okítsatok, vagy hogy oltogassatok, csupán annyit, hogy segítsetek! De látom hiába.
2011. júl. 29. 21:11
7/14 anonim válasza:
szerintem nem kell nagyon extra programot tervezni. Piknik egy parkban, séta, mozi(romantikus vígjáték) vagy, esetleg Vidámpark. /Amúgy szerintem nem gáz, ha 14 évesen szerelmes az ember, ez nem kor függő/
amúgy lány voltam
2011. júl. 29. 21:25
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az EGYETLEN értelmes hozzászólást :) Majd rákérdezek hogy mihez örülne.
2011. júl. 29. 21:28
9/14 anonim válasza:
Nincsmit.:) Rendben, majd írj még mi a helyzet!
2011. júl. 29. 21:30
10/14 anonim válasza:
A lányok már csak jó választ tudnak adni;):) Sztem sincs abban semmi, h 14 évesen már randiztok. Sőt, ez természetes és tök jó:D
Szerintem egy első randin az a fontos hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, jobban megismerjétek egymást, sokat beszélgessetek. Szóval sétáljatok egy parkban, piknikezzetek, beülhettek valahova enni. Amúgy az állatkert sem rossz ötlet. Vagy egy olyan hely ami hozzá közel áll, amit tudod hogy szeret. Menjetek el kirándulni valami szép helyr, piknikezni, vagy ha szerettek biciklitúrát is csinálhattok:) Sokféle lehetőség van, neked kell tudnod mi áll mindekttőtökhöz közel. Sok sikert;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!