Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Hogyan tudnám levenni a lábáról?
Van egy srác, pár évvel idősebb nálam. Már 2éve ismerjük egymást. Mindig is jóba voltunk, egy hónapja kavartunk is pár napig: együtt aludtunk, smároltunk stb... de nem feküdtünk le. Már kb.8hónapja bele vagyok zúgva. Nagy köztün ka távolság, ezért nem mer belevágni, és úgy gondolja, hogy ez miatt énsem, pedig én érte simán felvállalnám, hiába szenvednék. Tudom, hogy szeret, sokszor bebizonyította már, de úgy gondolja szerinte nem működne a kapcsoaltunk. Most találkozunk pár nap múlva, és szeretném teljesen levenni a lábáról... Ő nem tudja, hogy ott leszek, ahol ő, ezért az már alapból meglepetés lesz neki. Hogy tudnám teljesen "elvakítani" ? Mit tegyek, hogy "úgy szeressen, mint még soha senkit"?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Idióta baromságokra nem vagyok kiváncsi, azokra ott a vicc topik. :)
Kavartatok? Gratulálok. Üsd le a fakanállal vagy üsd ki a lábát. Hány kg vagytok? Ha erősebb vagy, megemelheted.
A relfextor és a vaku pedig nagyon vakít. Ha fényképezel, emlékek is maradnak.
Köszönöm a gratulációdat. Amint láthattad írtam, hogy 8hónapja belevagyok zúgva...
Szeretnék gratulálni az inteligenciádhoz. Az oldal lényege az, hogy segítsünk a másikon, nem az, hogy idióta válaszokkal traktáljuk.
Istenem de milyen éretlenek egyesek...:S Gratulálok a gyerekes hozzászólásaitokhoz..-.-
Attól függ hol fogtok össze találkozni..:) Buli vagy hol?:) Csinosan öltözz fel,ez persze nem azt jelenti, h olyan miniszoknya,ha leülsz benne,akkor látszik a tanga színe,vagy olyan mély dekoltázs, h a melleid kiakarnak esni.:) Ha esetleg a barátnőiddel mész,akkor szórakozz velük, h lássa, h milyen jól tudod magad érezni, és egy ideig csinálj úgy mintha nem tudnád, h ott van:) Majd menj oda hozzá és üdvözöld kezdj el vele beszélgetni,igyál vele valamit! :) Így nehéz tanácsot adni,de hidd el minden jönni fog magától!:) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!