Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek tetszik egy nő, de nem lép, nem keresi, akkor nem is akarja annyira?
Figyelt kérdés
Látszik rajta hogy tetszem neki és nekem is ő, de én nem merek kezdeményezni.2011. júl. 28. 19:55
1/18 anonim válasza:
100%-ra mondom h Ő is ezzel a gondal küzd!
2/18 anonim válasza:
Szerintem akkor lépj te, akkor is ha nem mersz, és ha tényleg tetszel neki örülni fog és talán önbizalma is lesz.
3/18 anonim válasza:
Ugyan ez a szitu van nálam is. Ilyenkor tényleg a lánynak kell lépni, különben várhatsz a végtelenségig.
4/18 anonim válasza:
és vajon tudja-e hogy tetszik neked?
5/18 A kérdező kommentje:
héhaver: persze hogy tudja:D
2011. júl. 28. 22:09
6/18 A kérdező kommentje:
19:58 igen, 100%, de ezzel még nem jutottam előbbre:)
2011. júl. 28. 22:10
7/18 A kérdező kommentje:
Ez megy már évek óta szünetekkel persze, de mindig találkozunk utána hetekig nem térek észhez.
2011. júl. 28. 22:11
8/18 A kérdező kommentje:
időnként találkozunk
2011. júl. 28. 22:11
9/18 anonim válasza:
Ebben az eseteben ez egy ördögi kör. Szerintem minél előbb tisztázzátok a dolgot, hogy ki mit akar a másiktól, mert így csak egymás idejét raboljátok.
10/18 anonim válasza:
és mégis miből gondolod hogy tudja? mondtad neki vagy mi?
mert ha tényleg tetszel neki és tudja, hogy ő is tetszik neked akkor lépett volna már, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!