Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "szedhetném" föl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "szedhetném" föl?

Figyelt kérdés

van egy srác itt a városban,de naggyon bejön,eddig ugy vagyunk hogy szia-szia,de semmi más nem volt még,nem is beszélgettünk,csak myvipen ismerősöm. Tegnap láttam a papáját,fogtam az alkalmat,irtam a pápájával közös képhez myvipen kommentárt,lényeg: "ma láttam papádat"

ő ma válaszolt,hog: "hol láttad?:O"

felvettem msnre.

Ha feljön este akkor mit mondjak neki?? vmi ötlet?

köszi a válaszokat előre:)

15/L

ő 16:):)

2009. ápr. 6. 18:20
 1/9 anonim válasza:
Hát kérdezd meg, h nem baj e h felvetted, aztán mondjuk elmesélheted neki hol láttad a papáját, és ebből kialakulhat egy téma. Meg kérdezgesd, h mit szeret, mit szokott csinálni stb.
2009. ápr. 6. 18:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Csak az a baj hogy sok közös ismerősünk van:S és félek hogy másnap mindenki rajtam röhögne a suliban:( mindig ettől félek,akár kiről van szó:S

amugy köszi a választ:)

2009. ápr. 6. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Pápájával? Bukik az idős pasikra mi? Na jó csak viccelek :D

Én a helyedben gyorsan elhívnám randira, és nem próbálkoznék msn-en ismerkedni.

2009. ápr. 6. 18:32
 4/9 A kérdező kommentje:
őőőőőő...hogy én hivjam el?:O vagy már nem csak a fiúk csinálnak ilyen elhivogatós cuccot?:D
2009. ápr. 6. 18:34
 5/9 A kérdező kommentje:
jaaah amugy nem a pápájával hnem a papájával xD bocsikkaaXD
2009. ápr. 6. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Egyenjogúság van,Te is elhívhatod nyugodtan!:) Én még örülnék is neki,ha egy lány hívna el valahová... :D

20/F

2009. ápr. 6. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

ne hallgas az első hozzászólóra, mond meg neki h gondoltad összehaverkodhatnátok h ha már ilyen sokszor látod

ne kövesd a tömeget..."szia ugye nembaj h felvettelek" mivan ha aztmondja h de:D én eztszoktam:P

2009. ápr. 6. 19:52
 8/9 A kérdező kommentje:
5perce beszélünk,azon már tulvagyok,azt mondta h nem:D:D:Dde köszi mkinek:)
2009. ápr. 6. 20:02
 9/9 anonim válasza:
Hát sztem pedig az a normális ha megkérdezi.. (első vagyok) Nekem furán jönne ki h vki csak úgy rámírna h "szia, összehaverkodunk?" De lehet, h rosszul gondolom:)
2009. ápr. 7. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!