Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "szedhetném" föl?
van egy srác itt a városban,de naggyon bejön,eddig ugy vagyunk hogy szia-szia,de semmi más nem volt még,nem is beszélgettünk,csak myvipen ismerősöm. Tegnap láttam a papáját,fogtam az alkalmat,irtam a pápájával közös képhez myvipen kommentárt,lényeg: "ma láttam papádat"
ő ma válaszolt,hog: "hol láttad?:O"
felvettem msnre.
Ha feljön este akkor mit mondjak neki?? vmi ötlet?
köszi a válaszokat előre:)
15/L
ő 16:):)
Csak az a baj hogy sok közös ismerősünk van:S és félek hogy másnap mindenki rajtam röhögne a suliban:( mindig ettől félek,akár kiről van szó:S
amugy köszi a választ:)
Pápájával? Bukik az idős pasikra mi? Na jó csak viccelek :D
Én a helyedben gyorsan elhívnám randira, és nem próbálkoznék msn-en ismerkedni.
Egyenjogúság van,Te is elhívhatod nyugodtan!:) Én még örülnék is neki,ha egy lány hívna el valahová... :D
20/F
ne hallgas az első hozzászólóra, mond meg neki h gondoltad összehaverkodhatnátok h ha már ilyen sokszor látod
ne kövesd a tömeget..."szia ugye nembaj h felvettelek" mivan ha aztmondja h de:D én eztszoktam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!