Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőrandinak megfelel?
én is lány vok,és szerintem se vigyél neki első randira virágot.legalábbis én úgy gondolom,h a virág nem 7köznapi dolog,ez olyan bónusz,amit jeles napokon kell elsütni :) (legalábbis a barátom a szülinapomon,évfordulon,Valentin napont,esetleg nőnapon vesz csak nekem virágot) persze nem azért mert sajnálja rá a pénzt,csupán azért,h ne legyen minden nem 7köznapi.
inlább szerintem most ne vigyél ajándékot,vagy max. egy desszertet,ha annyira akarsz
am a fagyizás jó ötlet,de nálunk (Vas megye) most épp esik és hát nincs épp fagyizós idő.
én inkább ha fiú lennék elvinném egy kávézóba,vagy ha jobb idő van sétálni vmi tóhoz,ha elég mókásak vagytok mind2en akár még jó buli is lehet egy kacsaetetés,vagy talán az a 2. randin :) :)
bocsi,csak elkapott a "nosztalgia",mert én is egy tó partján jöttem össze a barátommal,minden fontos dolog ott történt,első randi,első csók,első kimondott szeretlek :)
jó randizást és legyetek boldogok :)
18/L (3 éves kapcsolattal)
Figyelj, itt a tuti recept:
1. randi: Csak legyél ott :D
2.: csoki
3.: virág
4.: mozi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!