Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elsőrandinak megfelel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőrandinak megfelel?

Figyelt kérdés
(Ez nekem tényleg az első korábban lett volna rá lehetőség csak nem jelentem meg).DE ez a lány most nagyon tetszik...arra gondoltam hogy veszek neki 1szál rózsát és elviszem fagyizni
2011. júl. 28. 09:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
ti tudjátok.... tapasztalatból is mondtam...
2011. júl. 28. 09:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

én is lány vok,és szerintem se vigyél neki első randira virágot.legalábbis én úgy gondolom,h a virág nem 7köznapi dolog,ez olyan bónusz,amit jeles napokon kell elsütni :) (legalábbis a barátom a szülinapomon,évfordulon,Valentin napont,esetleg nőnapon vesz csak nekem virágot) persze nem azért mert sajnálja rá a pénzt,csupán azért,h ne legyen minden nem 7köznapi.

inlább szerintem most ne vigyél ajándékot,vagy max. egy desszertet,ha annyira akarsz

am a fagyizás jó ötlet,de nálunk (Vas megye) most épp esik és hát nincs épp fagyizós idő.

én inkább ha fiú lennék elvinném egy kávézóba,vagy ha jobb idő van sétálni vmi tóhoz,ha elég mókásak vagytok mind2en akár még jó buli is lehet egy kacsaetetés,vagy talán az a 2. randin :) :)

bocsi,csak elkapott a "nosztalgia",mert én is egy tó partján jöttem össze a barátommal,minden fontos dolog ott történt,első randi,első csók,első kimondott szeretlek :)

jó randizást és legyetek boldogok :)

18/L (3 éves kapcsolattal)

2011. júl. 28. 09:39
 13/22 A kérdező kommentje:
75% válaszoló eléghitelesnek tünik. És különben is ha 2.randira viszek rózsát sokkal jobb ötlet...és ha adok neki egy pár pittypangot és ezt egy viccel adom át?(pl:.hogy a rózsa elfogyott és ez elfért a kezembe...vagy h.jobb mint egy elefánt? Általában mindig ilyen hülyeségeket mondok és asszem ezért is teccetem meg sokembernek többek közt neki is.)
2011. júl. 28. 09:41
 14/22 anonim ***** válasza:
tökéletes, de ha nem sikerült az első randin közelebbről megismernetek egymást, inkább ajánlom a 3. randira a virágot
2011. júl. 28. 09:48
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Figyelj, itt a tuti recept:

1. randi: Csak legyél ott :D

2.: csoki

3.: virág

4.: mozi

2011. júl. 28. 10:06
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
itt mindenki "h*lyeséget" beszél :D, nem emlékszel egy régi kérdésre, a srác facsemetét akart vinni a csajnak és 10/9 örülne neki XD Azóta minden randira azt viszek, neked elsőre a tölgyfát ajánlom XD
2011. júl. 28. 11:18
 17/22 anonim ***** válasza:
* na jó a 10:06 és a 09:39es talán nem
2011. júl. 28. 11:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vigél rózsát csak ne pirosat és ne vöröset ne bordót a piros bármely árnyalatát ne válaszd vigyél citromsárgát v rózsaszínt !!
2011. júl. 28. 12:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Bizt. h örülni fog nekii. 14/L
2011. júl. 28. 12:18
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
amugy eddig 3 a 2 ellen ne vigyél az elején virágot
2011. júl. 28. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!