Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Annyira szeretem!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eliza97 kérdése:

Mit tegyek? Annyira szeretem!

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy hallottatok-e már erről de azért elmondom.A Magic of Music-ból (együttes) tetszik az egyik fiú.Voltam már fellépésükön is,tehát láttam és hallottam már élőben is.Bejelöltem facebook-on,vissza is jelölt,írtam neki 3 üzenetet de egyikre sem válaszolt.Általában éjfél körül szokott fent lenni facebook-on és egyszer már én is voltam fent addig hátha tudok vele beszélni de nem tudtam.Annyira fontos nekem de amikor visszajelölt és megláttam hogy van barátnője akkor egy világ összdőlt bennem,de nem adom fel.Szóval mit kellene tennem?Ja és azt még nem mondtam hogy én már 2 fiúban csalódtam és még nem volt barátom,nem szeretnék benne is csalódni..

Az idétlen válaszoktól kíméljetek meg.Köszi.

2011. júl. 27. 20:19
 1/7 szenszi ***** válasza:
felejtsd el kislány.
2011. júl. 27. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

1.Neki van barátnője.

2.Lehet nem vagy egyedül,rajtad kívül mások is próbálkozhatnak,a srácnak már töke tele van.Erre még nem gondoltál?

3.Nem lehet úgy elkezdeni egy kapcsolatot,hogy nehogy csalódjak ebben a fiúban/lányban is..

2011. júl. 27. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismered? Ha nem, akkor hogy szerethetsz belé? Barátnője is van... Keress mást, sok fiú van a világon... ;)
2011. júl. 27. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
14 évesen sokan belezúgnak sztárokba, majd elmúlik. Te is tudod hogy semmi reális esélye a kapcsolatnak.
2011. júl. 27. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézd! A Te korodban én is beleestem ebbe a hibába. Persze mindenki: Felejtsd el! Nincs esély! Ne is álmodj róla! stb... akkor úgy gondoltam, ők mind hülyék, de hogy meglepődnének, ha egyszer ő jönne értem a suliba. De már felnőttem rájöttem, igazuk volt! Nehéz és tudom, semmi kedved hozzá, de próbáld meg kiverni a fejedből azt a fiút. Mármint ábrándozni szabad. Van aki szerint azt sem, de szerintem nincs azzal semmi baj, én a mai napig szoktam, de bármennyire fáj: Ő SOSEM LEHET A TIÉD!!! fel a fejjel, tudom ez most nem nyugtat, de egyszer találsz majd valakit, akit még jobban tudsz majd szeretni, ő pedig viszonozza majd :)
2011. júl. 27. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Esélyed egy szál se.

Túl fiatal vagy. Neki még te csak egy kislány vagy, nem venne komolyan. Szerelmes nem lehetsz mivel nem ismered. Barátnője is van. Szóval nem fog összejönni. Bár ha elég jó csaj vagy és sokat pedálozol nála akkor talán egy éjszakára jó leszel majd.

2011. júl. 28. 00:20
 7/7 anonim válasza:
Ez nem lehet szerelem... ez rajongás.. :)
2011. júl. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!