Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merre keressem? (bővebben. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre keressem? (bővebben. )

Figyelt kérdés
Ismerkedni szeretnék 19-21 éves, értelmes, stílusos, ápolt fiúkkal, de a szórakozóhelyeken többnyire kispávák vannak, óriási ízlésficammal.. Egy éve nem találok megfelelő párt magam mellé, pedig állítólag "jó csaj" vagyok, mégis mindenki csak a szexet látja bennem..
2011. júl. 27. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:

ma 20:50!

Na akkor képzeld el ezt úgy, hogy én 22vagyok... Nem tegnap jártam általánosba:D

2011. júl. 27. 20:52
 32/73 A kérdező kommentje:
hát. én sajnos általánosítottam már. De csak mert a "barátaim" is meg akarnak dugni, mindenki csak meg akar dugni. Tudod milyen önbizalomromboló belegondolni, hogy senkit nemérdekel milyen vagy a testeden kívül..? Kissé már eluralkodott rajtam a szeretethiány
2011. júl. 27. 20:55
 33/73 anonim ***** válasza:
Önbizalomból nekem is elkélne több:D Ez nagy gond, hogy a "rossz fiúk" csak kihasználni akarják a csajokat, akik ezután általánosítanak és a normális fiúknak meg ezek után esélyük sincs...
2011. júl. 27. 20:59
 34/73 A kérdező kommentje:
Pontosan. És én épp egy "normális fiút" szeretnék. Csak mindig kiderül róluk, hogy ugyanolyanok, mint akikkel eddig találkoztam..Mostmár kezdem azthinni, hogy velem van a baj
2011. júl. 27. 21:02
 35/73 anonim ***** válasza:

ma 20:55!

Megértelek. Ezek után, ha mondjuk egy normális fiú közeledne hozzád, akit a belsőd is érdekelne és nem csak a külsőd, vele is bizalmatlan lennél, mert a rossz tapasztalataid miatt nem tudnád, hogy mit akarhat tőled valójában.

36/73 anonim ***** válasza:

ha nem szereted a Gyűrűt Urát akkor felejtős :D

amúgy jól hangzik amit írtál, de még messze is vagy. érdekes amit írtál, hogy rossz az önbizalmadnak, hogy mindenki csak du*gni akar veled, ez tényleg ennyire zavaró egy lánynak? szokott lenni ilyen témában egy-két kérdés, de mindig elgondolkodom hogy tényleg van ilyen, hogy egy lány aki szép esetleg értelmes is és mindenki csak szexet akar tőle? nehéz elhinni, hogy nem találkoztál senkivel aki tetszik és nem csak azt akarja.

ilyenkor mindig beugrik pár igazán szép lány ismerősöm, hogy valyon nekik is lehetnek ilyen problémáik? hm....

37/73 anonim ***** válasza:

ma 21:02!

Ez egy ördögi kör. Te nem bízol már a normális fúkban sem, lepattintod őket. Nekik az önbizalmuk lecsökken nagyon alacsony szintre, ezután már nem is nagyon mernek próbálkozni a csajoknál, mert félnek az elutasítástól. Így a "rendes" lánynak se lesz "rendes" fiúja és a rendes fiúnak se lesz rendes csaja...

2011. júl. 27. 21:06
 38/73 anonim ***** válasza:
Magyarul mindenki hoppon marad:(
2011. júl. 27. 21:07
 39/73 A kérdező kommentje:

héhaver: különösen szerencsétlen eset vagyok.. Mindig hosszú kapcsolat után volt az a srác, akivel én összejöttem. és érdekes módon miután megdugtak párszor, és a csaj is féltékenykedni kezdett, újra egymásra találtak. Többször is így jártam.. Ezeken a sztorikon kívül pedig tényleg mindneki aki akar valamit, nem is titkolja nagyon, hogy mit is.

És egy ideig persze, jót tesz ez az ember egójának, hogy "igen, ezaz jó csaj vagyok, dugnának".. De miután már CSAK dugnának, többet árt az önképnek, mint használ..

2011. júl. 27. 21:09
 40/73 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:06

van benne ráció...

A kérdező lánynak!

versenyezhetnék veled lehet :) bár erre nem vagyok büszke, de viccesen is fel lehet fogni...

mindenesetre tényleg olyan nehéz belegondolni, hogy ha látok az utcán egy nagyon szép lányt akkor lehet hogy boldogtalan? szóval lehet hogy úgy van mint te?

tényleg baromira nehéz ezt felfognom... van egy tucat rendes haverom akik még csak nem is csúnyák és mégis egyedül.

plusz én is nagyon örülnék egy szép értelmes lánynak akivel egy hullámhosszon vagyunk, csak aztán én sem tudom hol keressem... de bezzeg az én testem nem akarjátok kihasználni -ti nők- :D

2011. júl. 27. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!