Hogyan keressem meg? (Bővebben lent)
22 éves vagyok. Mikor gimis voltam, volt egy srác aki akkoriban 3 éve volt együtt a barátnőjével, akivel én is jóban voltam. Voltak jelek akkoriban, amikre így visszagondolva lehet, hogy tetszettem a srácnak. De mivel komoly barátnője volt + jóban is voltam a lánnyal, nem is mertem ilyen dolgokra gondolni, a fiú "talán közeledését" hárítottam mindig.
Ennek már lassan 3 éve, és sokszor jut eszembe ez a fiú. Azóta már régen szakítottak, volt neki több barátnője is, a lánnyal sem tartom a kapcsolatot. Hogyan keressem meg a fiút? Egyáltalán ilyen gimis kori "szerelmekbe" ismertségekbe érdemes még kapaszkodni, vagy lépjek túl ilyen dolgokon?
Na igen, ezért nem tudom érdemes lenne-e.
Köszi a választ :)
De találtam azóta többször, csak elgondolkoztam rajta...
Meg objektív véleményre vártam :D
Első vagyok, még annyit hozzátennék az előzőhöz,egyébként valahol megértelek,mert velem is volt hasonló szitu nem is olyan rég. Én kb. két éve elkezdtem msnezni egy miskolci sráccal,bejöttük egymásnak nagyon külsőre-belsőre egyaránt,de akkoriban én X városban éltem,Miskolctól 300 km-re. 1 éven át napi szinten beszéltünk,miatta Miskolcra jelentkeztem egyetemre. Közben telt az idő, valahogy megszakadt a kapcsolat,megváltozott az msn címe és a telefonszáma is,már egyik sincs meg. Viszont tudom, hogy hol lakik.
A lényeg, hogy felvettek ide, itt vagyok Miskolcon már szeptember óta. Azóta nem is beszéltünk,hogy ide költöztem. Tudom,hogy hol lakik, kb. félóra alatt ott lennék gyalog,már számtalanszor megfordult a fejemben, hogy megkeresem,azaz becsöngetek,de aztán rájöttem,hogy csak magam járatnám le. Lehet, hogy neki nem is jelentett annyit ez az egész,mint nekem,és nem szeretném magam megalázó helyzetbe hozni. A kísértés hatalmas,de a koppanás még nagyobb lenne,ha nem úgy sülne el a dolog,ahogy én terveztem. Szóval, szerintem is keress mást. :) Én is ezt próbálom tenni,több-kevesebb sikerrel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!