Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keressem meg? (Bővebben...

Hogyan keressem meg? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Mikor gimis voltam, volt egy srác aki akkoriban 3 éve volt együtt a barátnőjével, akivel én is jóban voltam. Voltak jelek akkoriban, amikre így visszagondolva lehet, hogy tetszettem a srácnak. De mivel komoly barátnője volt + jóban is voltam a lánnyal, nem is mertem ilyen dolgokra gondolni, a fiú "talán közeledését" hárítottam mindig.

Ennek már lassan 3 éve, és sokszor jut eszembe ez a fiú. Azóta már régen szakítottak, volt neki több barátnője is, a lánnyal sem tartom a kapcsolatot. Hogyan keressem meg a fiút? Egyáltalán ilyen gimis kori "szerelmekbe" ismertségekbe érdemes még kapaszkodni, vagy lépjek túl ilyen dolgokon?

2011. febr. 2. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
3 év sok idő,azóta mindketten sokat változtatok. Persze,megkeresheted,veszítenivalód nincs. Viszont a helyedben nem várnék sokat a sráctól. Ki tudja,már az is lehet,hogy a nevedre sem emlékszik. Inkább lépj túl rajta! :)
2011. febr. 2. 23:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Kb 1,5 éve láttam őt a villamoson, de elég messze volt tőlem + a fősulis barátnőimmel voltam, így csak intett 1-et, aztán le is szállt. De sokszor szokott eszembe jutni még mostanában is...
2011. febr. 2. 23:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Na igen, ezért nem tudom érdemes lenne-e.

Köszi a választ :)

2011. febr. 2. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne csináld. Csak magadból csinálsz hülyét. Ennyire nem találsz magadnak senkit, hogy ilyen X éves fellángolásokból élsz?
2011. febr. 2. 23:40
 5/8 A kérdező kommentje:

De találtam azóta többször, csak elgondolkoztam rajta...

Meg objektív véleményre vártam :D

2011. febr. 2. 23:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó, akkor most megkaptad. Felejtős.
2011. febr. 2. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, még annyit hozzátennék az előzőhöz,egyébként valahol megértelek,mert velem is volt hasonló szitu nem is olyan rég. Én kb. két éve elkezdtem msnezni egy miskolci sráccal,bejöttük egymásnak nagyon külsőre-belsőre egyaránt,de akkoriban én X városban éltem,Miskolctól 300 km-re. 1 éven át napi szinten beszéltünk,miatta Miskolcra jelentkeztem egyetemre. Közben telt az idő, valahogy megszakadt a kapcsolat,megváltozott az msn címe és a telefonszáma is,már egyik sincs meg. Viszont tudom, hogy hol lakik.

A lényeg, hogy felvettek ide, itt vagyok Miskolcon már szeptember óta. Azóta nem is beszéltünk,hogy ide költöztem. Tudom,hogy hol lakik, kb. félóra alatt ott lennék gyalog,már számtalanszor megfordult a fejemben, hogy megkeresem,azaz becsöngetek,de aztán rájöttem,hogy csak magam járatnám le. Lehet, hogy neki nem is jelentett annyit ez az egész,mint nekem,és nem szeretném magam megalázó helyzetbe hozni. A kísértés hatalmas,de a koppanás még nagyobb lenne,ha nem úgy sülne el a dolog,ahogy én terveztem. Szóval, szerintem is keress mást. :) Én is ezt próbálom tenni,több-kevesebb sikerrel! :D

2011. febr. 3. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ráhajtanék azért, érdekes lehetne, de előre be kell kalkulálni, hogy esetleg már családos, vagy ... szóval, hogy nem jön össze. Az internet csodákat művel, keress régi közös ismerősöet, az iskoláknak is vannak ma már honlapjai, azokon visszamenőleg a sok nyolcadik b, meg mindenki, ilyenképpen elindulhatsz. Osztálytalálkozók alkalmasak a ilyesmire.
2011. febr. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!