Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem első látásra, van ilyen?
Figyelt kérdés
Mi az ha egyszer találkozol valakivel -de még nem ismered és nem is tetszik annyira, csak néha gondoltál rá..- és meglátod véletlen az utcán és "megilyedsz" (megdobban a szived de nagyon..) ??2008. márc. 1. 20:03
1/8 anonim válasza:
én több fiúba estem bele első látásra...(pont úgy néztek ki ahogy mindig is megálmodtam az álompasit) igaz, aztán nem lett szerelem a dologból... sajnos.
2/8 anonim válasza:
Beléma mbarátom 2005 szeptemberébe első látásra szeretett,de csak 2007 februárjában kezdtünk el járni.Nekem viszont csak ekkor tetszett meg,de ő addíg kitartott míg nem én mentem hozzá.Van ilyen,igen.-és ha beteljesedik,hááát jó érzés tud lenni :)Üdv.:Bea
3/8 A kérdező kommentje:
de olyankor mivan ha tudatosan nem teszik (átlagos inkább) nekem az illető... annyi hogy két szót szóltunk egymáshoz és olyan szimpinek tűnt:P
2008. márc. 1. 20:17
4/8 anonim válasza:
Szerintem van szerelem első látásra!!! Mert én anno 5.-ben megláttam a srácot, és tudtam, hogy nekem ő ell. ugy is lett. 3 évig csak szapultuk egymást, és ő mit sem sejtett róla, hogy mminden éjjel vele álmodom. aztán elballagott. és most 4 éve vagyunk együt. és tudja, hogy én őt megláttam és megszerettem. szerintem, hogyha valaki, akkor én mondhatom, hogy mindent elkövettem a boldogságomért, és szerencsére nem hiába.
5/8 anonim válasza:
Én is így voltam. Belépett a fiú a buliban az ajtón, és én tudtam: ő kell nekem. Ehhez képest 3 évre rá jöttünk össze, igaz azóta is együtt vagyunk :)
6/8 anonim válasza:
sztem is van szerelem első látásra de akkor csak az ilatő külsőjét látod és egy kapcsolatban a belső tulajdonságok nagyon fontosak ugyhogy csak részben igaz az hogy " szerelmem első látásra"
7/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen már és nagyon szép és jó emlékek kötnek hozzá. Igen te bele vagy zúgva az illetőbe de nagyon!:)
8/8 anonim válasza:
Igen!Létezik! 5 évet töltöttem vele együtt!Azóta volt egy 6 éves kapcsolatom is,de rájöttem ő volt az igazi!Megszerezni könnyű-megtartani nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!