Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak neki? Vagy várjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki? Vagy várjam meg mig bejelentkezik?

Figyelt kérdés

Az egész múlthét (márc.27) pénteki nappal kezdődött. Egyik barátnőm szülinapja volt és elmentünk a csajokkal bulizni

Ott megismerkedtem egy sráccal. Beszélgettünk. Viccelödtünk. De semmi konktér nem volt. Majd szóba jött az smsezés és elkérte a számom de nem tudtam fejből :S (új telefonszám) és ezért az msn cimemet adtam meg. ápr 1 felis vett. De nincs fenn. Megtaláltam iwiwen és ápr 1 óta nem jelentkezett be. Tehát szerintem nincs nete! Most azt találtam ki, hogy írjak neki iwiwen? Hogy pl "megvagy, megtaláltalak : ) " + megirnám neki, hogy sztem msnen nem nagyon futnánk össze. Ezért leírom a számom. Kérdésem a köv. : írjak neki? vagy várjam meg mig bejelentkezik?

2009. ápr. 4. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor valószínű tényleg, nincs nete vagy valami, de lehet ő is írna neked, ha gépközelbe tudna lenni :) De abból szerintem baj nem lehet, ha írsz neki ;)
2009. ápr. 4. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! 19/F vagyok. Szerintem teljesen rendben van, hogy ha írsz. Ha tetszel neki, úgyis megy majd magától minden.:)
2009. ápr. 4. 21:46
 3/7 anonim válasza:

írj neki mindenképpen!!előfordulhat hogy nincs nete tényleg otthon így nem tudja felvenni veled a kapcsolatot

szóval...egyszer élünk...írj neki válaszból megtudod h nem csak flört volt hanem akar többet is:)

sok sikert

16/L

2009. ápr. 4. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:
írtam!!! nagy nehezen elis küldtem.. hát most várok... remélem nem csináltam butaságot!!! :)
2009. ápr. 4. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megvártam volna, amíg feljön msn-re és majd ott számcsere.

Engem elrettentene, ha iwiwen kutakodnának utánam :S

De meglátjuk mi lesz majd. Feltétlenül írj, ha történik valami ((:

2009. ápr. 4. 23:41
 6/7 A kérdező kommentje:

oks oks oks oks. megírom!! :)

Hát... pont ez miatt vaciláltam, hogy írjak e vagy se... nameg párszor újraírtam a mondokámat :S nem akarok rámenösnek tünni (mivel nem vagyok az!!)

De egy biztos : nem fogok a napokban olyan sürün nézni iwiwem... félek azért!!! :)

2009. ápr. 5. 07:09
 7/7 A kérdező kommentje:

ma írt vissza. :)

azt írta, hogy örült, hogy irtam!! és meghivott bulizni.. :)

Wáá bulizni?? na majd én megirom neki, hogy jó lenne csak 2en lenni ;)

Tehát a lényeg : ha minden jól megy.. alakul a molekula :)

2009. ápr. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!