Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki? Vagy várjam meg mig bejelentkezik?
Az egész múlthét (márc.27) pénteki nappal kezdődött. Egyik barátnőm szülinapja volt és elmentünk a csajokkal bulizni
Ott megismerkedtem egy sráccal. Beszélgettünk. Viccelödtünk. De semmi konktér nem volt. Majd szóba jött az smsezés és elkérte a számom de nem tudtam fejből :S (új telefonszám) és ezért az msn cimemet adtam meg. ápr 1 felis vett. De nincs fenn. Megtaláltam iwiwen és ápr 1 óta nem jelentkezett be. Tehát szerintem nincs nete! Most azt találtam ki, hogy írjak neki iwiwen? Hogy pl "megvagy, megtaláltalak : ) " + megirnám neki, hogy sztem msnen nem nagyon futnánk össze. Ezért leírom a számom. Kérdésem a köv. : írjak neki? vagy várjam meg mig bejelentkezik?
írj neki mindenképpen!!előfordulhat hogy nincs nete tényleg otthon így nem tudja felvenni veled a kapcsolatot
szóval...egyszer élünk...írj neki válaszból megtudod h nem csak flört volt hanem akar többet is:)
sok sikert
16/L
Én a helyedben megvártam volna, amíg feljön msn-re és majd ott számcsere.
Engem elrettentene, ha iwiwen kutakodnának utánam :S
De meglátjuk mi lesz majd. Feltétlenül írj, ha történik valami ((:
oks oks oks oks. megírom!! :)
Hát... pont ez miatt vaciláltam, hogy írjak e vagy se... nameg párszor újraírtam a mondokámat :S nem akarok rámenösnek tünni (mivel nem vagyok az!!)
De egy biztos : nem fogok a napokban olyan sürün nézni iwiwem... félek azért!!! :)
ma írt vissza. :)
azt írta, hogy örült, hogy irtam!! és meghivott bulizni.. :)
Wáá bulizni?? na majd én megirom neki, hogy jó lenne csak 2en lenni ;)
Tehát a lényeg : ha minden jól megy.. alakul a molekula :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!