Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek milyen szemszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen szemszín jön be a legjobban?

Figyelt kérdés
Nehogy azt higgyétek,hogy azt hiszem,ettől függ az,hogy járni akar-e valaki velem vagy sem,egyszerűen csak érdekel. :)
2011. júl. 24. 11:54
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
lila kontaklencse
2011. júl. 24. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
zöld, de persze az arc, testalkat sokkal fontosabb.
2011. júl. 24. 23:05
 13/15 Solarian ***** válasza:
89%
Én nekem az tetszik nagyon egy csajon ha sötét a haja és hozzá világos a szeme (jégkék, zöld, világoszöld)
2011. júl. 25. 00:47
 14/15 anonim válasza:
100%
a nagyon vilagoskek a legszebb a tobbi meg borszinfuggo
2011. júl. 29. 03:44
 15/15 anonim válasza:
82%
Szerintem a zöld szem és a vörös haj tud gyönyörű lenni, és nagyon ritka is, de igazából szerintem, ha kék, ha zöld, ha barna, mindegyik szép, én konkrétan nem láttam olyan embert, akinek csúnya szeme lett volna :) meg mindegyik kicsit más, a barna szem szerintem sokkal melegebb és barátságosabb, a kék intelligenciát, visszafogottságot, nyugodtságot tud sugallni, a zöld pedig nekem valami érzékiséget, szenvedélyt mutat, mondjuk ez egyáltalán nem mindig igaz.
2012. jún. 12. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!