Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen szemszín jön be a legjobban egy lányon?
Figyelt kérdés
mert nekem nagy feketés barna szemeim vannak, és egy csomószor kapom azt a megjegyzést hogy mekkora boci szemeid vannak... aztán vágnak egy olyan fura "fintorgós" pofát... ez az igazat megvallva nem esik túl jól... ennyire nem jön be senkinek ez?2010. okt. 9. 22:17
2/32 anonim válasza:
Nekem a lila szem jön be. Ezek a kérdések...
3/32 anonim válasza:
hajszíntől függ de úgyérzem nekem nagyon bejönne egy félhosszú-hajú kékeszöld szemű lány:)
4/32 anonim válasza:
Elég nagy szemfétisem van, de erre nem tudok válaszolni. Pedig az első amit megnézek egy lányon. Nem raksz róla képet?-csak a szemdről-
19/F
5/32 anonim válasza:
Piros, mint a feher nyulaknak, bakker...
7/32 anonim válasza:
Zöldes sárgás lila moncsi nagyot dob a feketés barna szemen,főleg egy kis fehér spricccel.
8/32 A kérdező kommentje:
ok, akkor mindjárt rakok képet
2010. okt. 9. 22:23
9/32 anonim válasza:
A különleges szemek jönnek be (pl kékesszürke sárga körrel(igen, ilyen tényleg van)) de lehet kék,zöld,és mézszínbe áthajló világosbarna.Az egyetlen amit ki nem állhatok az a sötétbarna szem
10/32 anonim válasza:
utolsó ezt a szemszínt honnan vetted??
(nekem pl ilyen, de eddig nem sok ilyet láttam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!