Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen szemszín jön be a legjobban egy lányon?
Figyelt kérdés
mert nekem nagy feketés barna szemeim vannak, és egy csomószor kapom azt a megjegyzést hogy mekkora boci szemeid vannak... aztán vágnak egy olyan fura "fintorgós" pofát... ez az igazat megvallva nem esik túl jól... ennyire nem jön be senkinek ez?2010. okt. 9. 22:17
21/32 anonim válasza:
imádom a barna hajú barna szemű csajokat :D
amúgy igen szép szemed van:)
22/32 anonim válasza:
de ezt úgy mondjátok, hogy még az arcát sem láttátok. A fiúk először az összhatás alapján ítélkeznek.
23/32 anonim válasza:
nagyon szép szemed van és szépen is van kihuzva:)
25/32 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) de én eddig csak olyan pasival találkoztam akinek nem jött be :S ezért érdekelt hogy átlagban mennyi embernek jön be a feketés-barna szem
2010. okt. 10. 08:08
26/32 anonim válasza:
Igen. Tényleg szép. Monjuk annyira nem boci mint gondoltam :D ;)
28/32 anonim válasza:
1. A Boci szem szép sőt gyönyörű 2.szép a szemed...
29/32 anonim válasza:
Szia!
Tényleg szép szemed van!
Én imádom a barna szemeket.
Nekem is barna,mondjuk annyira nem,mint a tied!
Nekem nem mondták még,hogy nem szép,bár azt se sokan,hogy szép:D
Én amúgy sötét barna ceruzával szoktam kihúzni,mert a fekete elkenődik hamar:S
És még egy megjegyzés:nagyon szépen van kihúzva a szemed:) Elárulod nekem,hogy hogy csinálod?:D
15/L
30/32 A kérdező kommentje:
hát... :D én feketével szoktam kihúzni, de vízállóval, mert tényleg hamar elkenődne :D az egészet körbehúzom, a szemsaroknál megvastagítom alul is és felül is, aztán spirál és kész :D
köszi a válaszokat :D
2010. okt. 10. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!