Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet lerázni a srácokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lerázni a srácokat?

Figyelt kérdés
Néhány srác amikor bepróbálkozik néha egyszerűen nem akarom megbántani, hogy nem sportos, nem kell hogy izmos legyen csak sportoljon, meg hogy ne bunkó beszólással kezdje stb stb. Nem sok kritériumom van de hát azért akivel nem érzem a szikrát nem jövök össze. De azért kedvesen próbálom lekoptatni őket, de ilyenkor gyakran vissza kérdeznek, hogy miért, pedig tök jó fej meg jól néz ki és ilyenkor csak azt tudom mondani sajna nem és slussz. Tökre cikin tudom lekoptatni a srácokat:S mindig én érzem szarul magam amikor elküldök valakit:S
2011. júl. 24. 10:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"65% - Látod, itt a bizonyíték, hogy nem csak a külső számít, még egy buliban sem, csak kultúráltnak és rendesnek kell lenni! Ennyi. "

Nem tom, h lehetnek emberek ennyire naivak. Attól h egy csomó lány azt mondja, h neki normális srác kell, még nincs így. Eddig aki ezt mondta nekem, mindről kiderült, h neki is a külső a fontos.

2011. júl. 24. 11:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Valahol azért fontos a külső is, mert nem tudom elképzelni hogy egy 90+ kilós emberrel összejönnék vagy hogy nagyon szerte szét álló fogúval, persze nem baj ha egy két helyen hibás a foga csak ne olyan hogy a szájából is kiáll mert nem tud vele mit csinálni.
2011. júl. 24. 12:51
 13/18 A kérdező kommentje:
jah és nyugodtan jöhet hogy felszínes vagyok, de én akkor sem jövök össze olyan sráccal akit testileg nem kívánok, bármilyen is legyen.
2011. júl. 24. 13:22
 14/18 Smartguy86 ***** válasza:
55%

Mindenkinek ott van valahol az a lány, aki kívánja őt! Csak meg kell találni. A szépség meg tök szubjektív. Ha olyan csávók tetszenek egyeseknek, mint pl a Varga Viktor... akkor bárkinek lehet nője. Más kérdés, hogy ez a satnya giliszta Varga gyerek pl. pont a belsőjével hódít, meg azzal, hogy sikeres tudott lenni és nem köpte ki a médiagépezet 2 hét után...

Kérdező: no offense - tőlem bárki ihat, hogy jobban érezze magát, ha tud mértékletes lenni. Más dolog, ha már ott tart valaki, hogy neki !szüksége! van rá... Én pl személy szerint soha nem igényeltem a piát ahhoz, hogy jól érezzem magam egy bulin. Ittam, lehet, de nem ez volt a buli célja. Sajnos ismerek olyan illetőket, akiknek a buli élményfaktorát az jelzi, hogy hányszor hánytak és hogy mennyire basztak be aznap... Amúgy meg: ha majd elérsz egy bizonyos életkort, amikor kikerülhetetlen a megkomolyodás, akkor te is máshogy fogod látni a dolgot! Jó esetben :)

2011. júl. 25. 07:23
 15/18 A kérdező kommentje:

Szerintem nem a komolyodás kérdése, hogy iszik vagy dohányzik valaki. Én nem szeretem a cigifüstöt de az se teszik le miután "felnőttek" az emberek, sőt sokan egyetemi éveik alatt szoknak rá 22-23 évesen...

Én szerintem az alkohol azért jó mert így sokkal könnyebben elengedheti magát az ember el meri mondani a valódi gondolatait. Nem fél egyes dolgoktól könnyebben teszi meg amit szeretne. Ha valaki iszik vagy részeg sokkal jobban önmagad és így legalább meg lehet tudni hogy ki kedves valójában és ki nem. Sztem te sem vagy ugyan olyan amikor ittál és amikor nem. És ezért is jó egy egy buliban megfigyelni az embereket. Aki nem iszik az kibújik mindezek alól, de hát az ő döntése. Szerintem szar nem inni egy buliban a vicceket sem érti akkor az ember :)

Smartguy de akkor te olyanokkal vagy körbevéve akik szintén nem isznak? Mert szerintem a legszarabb dolog ha mindenki már jól érzi magát te meg teljesen józan vagy.

2011. júl. 25. 10:20
 16/18 Smartguy86 ***** válasza:

Pont erről beszélek! Nem kell nekem pia ahhoz, hogy jól érezzem magam. De ezt nem értheted addig, amíg ilyeneket írsz, hogy akkor lehetsz igazán önmagad, meg hasonlók. Ez azt jelenti, hogy te ha nem iszol, akkor rejtőzködsz, maszkot viselsz, nem mutatod az igazi énedet... Márpedig egy érett ember (FELNŐTT) sosem csinálja ezt. Tudom, vannak felnőttek, akik szintén megjátszák magukat, aztán isznak és mindenben mások lesznek... de tegyél különbséget biológiailag felnőtt ember és szellemileg/érzelmileg érett felnőtt ember között!

Én mindig olyan emberekkel vettem magam körül, akiknek nem volt szüksége ivásra ahhoz, hogy jól érezze magát. Mégis volt részünk olyan bulikban és közös programokban, amit sok részeges megirigyelhetne...

Amíg nem vagy képes önmagadat adni a hétköznapokban, és valamiféle tudatmódosító kell neked, hogy ki tudd mondani azt, amit ki szeretnél... addig nem vagy érett felnőtt!

2011. júl. 25. 15:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Ez szerintem nem igaz, mindenkinek más buli a jó. Szerintem tiszta hülyeség az embereket kettészedni hogy egy részeg megirigyelhetné egy antialkoholista bulit, ha te ezek szerint osztályzod az embereket hogy isznak vagy sem és ezért tudnak valamit élvezni vagy sem akkor furcsa felfogásod van. És az emberek nem nyíltak te sem mondod meg mindig azt amit gondolsz ebben teljesen biztos vagyok. Akit utálsz annak nem mondod a képébe, hogy utállak, mert hülyénk tartalak vagy hasonlók és ilyenekről beszéltem. Kiforgattad a szavaimat, azért mert a véleményünket nem midig úgy mondjuk el hogy az mást ne bántson meg persze ha nem szándékos vagy mert gátlásaink vannak vagy mert tudat alatti dolgaink miatt valamit nem tudunk megcsinálni az nem jelenti azt hogy rejtőzködik az ember. Szerintem meg te nem vagy felnőve mert semmit soha nem iszol nem tudod végigélni milyen jól lehet alkoholos állapotban bulizni. Én semmivel nem mondtam, hogy józanul nem lehet de te meg azt nem tudod megérteni hogy alkohollal milyen jó. De egy normális ember a bulihoz iszik és tudja hol a határ de te lehet azért nem iszol mert nem tudod.
2011. júl. 25. 18:43
 18/18 Smartguy86 ***** válasza:
Ittam már, hogy tudjam, milyen az. Bulin is ittam, estem is túlzásba. Ezért jöttem rá, hogy mi a jó nekem. Ami meg azt illeti, hogy szemtől szemben megmondani a dolgokat: jobb lenne, ha mindenki megértené, mennyire fontos, hogy őszinte legyen. Vannak helyzetek, amikor nem lehet/ nem szabad annak lenni, de ez az emberi kapcsolatoknál ritkán válik hasznunkra. Minden, amit azért csinálsz, hogy "ne bántsd meg" pusztán képmutatás. Talán majd egyszer megérted! Persze úgy nehezebb lesz, ha te magad is jónak látod, hogy ezzel élsz. De biztos vagyok benne, hogy el fog jönni az a pillanat, amikor valaki hátba akar majd támadni - és olyankor gondolom téged sem nyugtatna meg a másik részéről az, hogy "Nem akartalak megbántani".
2011. júl. 26. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!