Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lép a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép a srác?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy srác, és úgy tűnik, hogy kölcsönös, mivel sokat szemezünk, sokszor néz és néha még kicsit rám is mosolyog. De csak köszönőviszonyban vagyunk, már jó 2 hónapja. Ennél tovább még nem léptünk, és nem tudom, miért. Reméltem, hogy majd ő teszi meg a kezdő lépést, de nem úgy tűnik. Ha jól tudom, 1 éve szakítottak az előző barátnőjével, azóta nincs senkije. Viszont van köztünk 10 év korkülönbség (bár ő nem hiszem, hogy tudja, hány éves vagyok), én 20 vagyok, ő 30. Lehet, hogy ez zavarja?
2011. júl. 23. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mer lépni, bátorítsd! Lépj te, akkor!
2011. júl. 23. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy 29 éves is lehet ennyire félős?
2011. júl. 23. 18:43
 3/8 repperke ***** válasza:
még egy 50 éves is de ha vár lépni fog
2011. júl. 23. 18:49
 4/8 repperke ***** válasza:
vagy lépj te
2011. júl. 23. 18:49
 5/8 Gitarhero ***** válasza:
Szerintem ne lépj... max akkor, ha szereted a papucsokat. Ha férfi, akkor majd ő lép. Én is az vagyok ezért mondom Neked, hogy az ilyen pasik a "puncik"
2011. júl. 23. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem lép hogy jut el bizonyos helyekre?
2011. júl. 23. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
kicsit nagy a kor különbség
2011. júl. 23. 20:52
 8/8 anonim válasza:
Kérdezz valami véletlenszerűt vagy segítséget:)
2011. aug. 7. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!