Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek ez nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ez nagyon gáz? (többi lent)

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok, akinek van egy ikertesója. Szüleim csak 1 gyereket terveztek, így csak 1 gyerekszoba van a házban. Sajnos még mindig egy szobában vagyok a tesómmal. A házunk szép nagy, a szobámmal(kkal) nincs semmi baj, minden megvan benne, ami kell. Én sztem jól nézek ki, és a belső értékeimmel sincs nagy gond. Még van olyan szoba is a házban, ahova egy lánnyal elvonulhatnék(az is majdnem fullos), de mindig bennem van az az érzés, hogy biztos emiatt nem akar majd velem egy lány se járni. Ez hülyeség, vagy tényleg meggondolnátok, hogy jártok-e egy ilyen pasival?

helyesírásért sry, siettem

2011. júl. 23. 15:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Persze, oké. Én ezt nem is azért mondtam.. Csak megosztottam 1 saját tapasztalatot. :)
2011. júl. 23. 16:37
 12/18 anonim ***** válasza:
engem egyáltalán nem zavarna :D
2011. júl. 23. 17:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Hmm. én élvezném még úgyis,hogy tudom,hogy ott a testvéred.:P

Engem nem zavarna, megismerném is(persze nem úgy.)

16/L

2011. júl. 23. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj,ha egy szobában vagytok:D
2011. júl. 23. 20:00
 15/18 anonim ***** válasza:

de ha valakit szeretsz nem az számít hogy "fullos" a szobája vagy nem,nem ?

azért kíváncsivá tettél :D

írj egy privit ha gondolod 16L

2011. júl. 23. 20:23
 16/18 anonim ***** válasza:
:( ha nem egypetéjűek vagytok, akkor tárgytalan...
2011. júl. 23. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem lehet gond! :) Ne aggódj! : )

15L

2011. júl. 23. 22:16
 18/18 A kérdező kommentje:

ty

megy mindenkinek az up

2011. júl. 24. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!