Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irhatnek egy lanynak facebookon?
Figyelt kérdés
De most komolyan , es komoly valaszokat szepen kerlek .2011. júl. 21. 21:09
11/20 anonim válasza:
Ismered a lányt? Miért nem mész oda hozzá személyesen? Ne legyél már nyápic. Ha nem vagy Quasimodo és egy rakás szerencsétlenség, legrosszabb esetben kapsz egy kosarat. És? Megpróbáltad.
12/20 anonim válasza:
Írd neki h: Szia. Remélem nem baj, hogy írtam, de szívesen megismernélek bla bla bla
13/20 anonim válasza:
- Szia! Ismersz??
- Nem
- Hát akkor mostmár fogsz! ;)
Az ilyen elsütött viccek jók szoktak lenni.
14/20 A kérdező kommentje:
Ismerni szemelyesen nem ismerem . 1x lattam volt strandon a lanyt :)
2011. júl. 21. 23:00
15/20 anonim válasza:
Szia, remélem nem zavarlak, csak megláttam h fent vagy és gondoltam irok...olyan kedvemben voltam:)
Erre visszairja, h szia, nem baj :)
Te erre már azt irod: Akkor jo:) Amugy rémlik, ki vagyok? szoklak látni xy helyen
Innen már mehet magától minden...ha hiszed, ha nem, a mai napig együtt vagyok azzal a csajjal, akivel igy inditottam...pedig amugy nehezen ismerkedős,félénk tipus
16/20 anonim válasza:
Utolso vagyok, bocs, csak most látom h egyszer láttad strandon...hat akkor meg azt ird, h multkor láttad őt ott...de az első mondatokat fenntartom továbbra is :)
17/20 anonim válasza:
az a durva, amikor már valaki facebook-on se képes beszélgetni..élőbe mi lesz? köszönni se tudsz?
18/20 A kérdező kommentje:
Az utolso elottinek koszonom ! Tudnal meg irni valamiker privatban ? idaig sokat segitettel ezzel a ket mondatoddal nagyon ! :D
2011. júl. 22. 01:14
19/20 anonim válasza:
ha az első beszélgetések után nics közös téma inkább hagyd nics cinkesebb annál mikor nem tudsz mit mondani :)
Pár kérdés amit átköltve irhatsz:
Közös ismik
hol lakik hova jár suliba/munka
mit szeret csinálni
kik a barátnői ki a legjobb innen már tudsz rizsázni..
20/20 A kérdező kommentje:
Utolso elotti voltal ? :) Koszonom ! ezek szinte mind tudom rolla , de azert meg megkerdem tolle is :)
2011. júl. 22. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!