Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes ilyesmibe bele menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyesmibe bele menni?

Figyelt kérdés

Félek, hogy megint csak rám lett erőltetve az érdeklődésem..

Szinte mindig ez van, olyan erőszakosan próbálják rám tukmálni magukat a srácok, hogy általában egy álvonzódás jön bennem létre. Konkrétan bebeszélik nekem, hogy tetszenek..

Most is randira hívott egy srác, hát 11 évvel idősebb nálam (ráadásul ő nem is mondta el mennyi idős ezt nekem kellett kideríteni).

Nem érzek iránta nagy vonzalmat, szinte semmit mégis mozgat bennem valamit.

Én tudom, hogy nagyon tetszek neki és óriási kihívás vagyok, félek ha egy apróbb jelet is adok neki túl komolyan veszi és nagyon rám nyomul.

"Bátran" kijelenthetem, hogy félek a túl impulzív közeledésektől. És ha igent mondok a randira az szinte felhívás keringőre..

Egyáltalán nem tudom mi tévő legyek.

Küzd bennem a kisangyal és a kisördög.

2011. júl. 21. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Legalább jól néz ki? Mert most mi (én és egy srác) is futjuk a felesleges köröket, de nekem nem jön be. Ráadásul van barátnője.
2011. júl. 21. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy bejön-e.

Azokat a felesleges köröket pedig igen is le kéne játszani, mert azokban a felesleges körökben tudom eldönteni, hogy egyáltalán milyen ember vagy, hogy ennyire méltatsz vagy sem. Azokon a felesleges körökön tudom eldönteni, hogy egyáltalán tudnék-e bármit is érezni a fiú után.

A felesleges körök lejátszása közben tudom eldönteni, hogy egyáltalán mit is szeretnék.

Kinek van barátnője? :D

2011. júl. 21. 19:20
 3/6 A kérdező kommentje:
ja boccsi értem, félre olvastam.
2011. júl. 21. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem azért felesleges mert én már kialakítottam a véleményemet róla és nem tudom leállítani.
2011. júl. 21. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, ez így elég bonyolult, de én azt tanácsolom, hogy próbáld jobban megismerni. Ha letisztázódnak benned az érzéseid, könnyebben el tudod dönteni, hogy mi is legyen.

És pontosan hány évesek vagytok?

2011. júl. 21. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:

17 én 28 ő.

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2011. júl. 21. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!