Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van ez a pasikkal? 16L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez a pasikkal? 16L

Figyelt kérdés
Mért van az, hogy ha egy srác csak barátként közeledik, de érzem, hogy tetszek neki akkor szeretek vele lenni, de ha már járni akar akkor látni sem bírom?
2011. júl. 21. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Erre a Hogyan működnek a tini lányok c. könyv azt írja, hogy azért, mert fiatal vagy és magad sem tudod, hogy mit akarsz.

Vigyáz, mert ha sok sráccal eljátszod azt, h jól elvagy vele s majd mikor a fiúcska többet szeretne te meg nemet mondasz, hamar az fog elterjedni rólad, h egy szűz kur.va vagy, már bocsi.

2011. júl. 21. 16:07
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
félsz elkötelezni magad?
2011. júl. 21. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:
félsz tőlük. vagy esetleg aszexuális vagy és nem vágysz testiségre :D
2011. júl. 21. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:

ma 16:07

Like a boss!!!

2011. júl. 21. 16:10
 5/11 anonim ***** válasza:
velem is így van és olyan rossz :(
2011. júl. 21. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Lol írt egy választ maga Ezio Auditore da Firenze :D amúgy miért nem bírod látni azt aki szeretni akar? erre gondolj ilyenkor :)
2011. júl. 25. 22:27
 7/11 panich147 válasza:
Mert minden nő egyforma.
2011. júl. 25. 23:47
 8/11 anonim ***** válasza:

tegnap 22:27

Si, sto bene

2011. júl. 26. 04:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet!! Annyira rosszul rosszul vagyok emiatt, de úgy érzem, hogy ez ellen nem tudok semmit se tenni!! ez szomorú!!! Eddig 2 pasinál volt ez így, rem nem lesz a többinél is ez...hogyan tudnám legyőzni ezt a félelmet??
2011. júl. 26. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt évekig, mire rájöttem, hogy azért félek a férfiaktól fiúktól, mert kiskoromban molesztáltak, de ezt annyira elástam a tudatalattimban, hogy évekbe és egy zsák zátonyra futott kapcsolatba millió bántásba és könnyekbe került, mire elhatároztam, hogy felépülök ebből a lelki zsákutcából, mert csak bántom azokat akiket szeretek és aki szeret...

Ha javasolhatom, ne várjátok meg, míg odaig fajul, a történet, keressetek valami alter terápát, amivel megismrhetitek magatokat!

2011. júl. 26. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!