Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akar minden 14-16 éves lány ilyen 20 év körüli
pasikkal járni?
Figyelt kérdés
Mit akar egy kislány egy felnőtt embertől?
16F
2011. máj. 8. 09:21
1/9 anonim válasza:
Azért nem mindegyik. De a fiúk később érnek mint a lányok. Ez a fő ok. Ezenkívül szeretnek felnézni a partnerükre.
2011. máj. 8. 09:26
2/9 anonim válasza:
Két lehetőség van. A lány azt hiszi, hogy menő lesz, ha idősebb pasival jár, hogy majd irigyelni fogják a barátnői, stb. Vagy a lány érettebb a koránál, és nem érzi jól magát a korabeli fiúkkal, nincs közös pont, nem illenek össze. Tapasztalatom szerint a lányok többsége a második csoportba sorolja magát, de véleményem szerint nagy részük az első csoportba tartozik.
2011. máj. 8. 09:38
3/9 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, de nekem a max. korhatár 17-18 év körül van, egy 20 éves pasi már szerintem rám se nézne a korom miatt. Pedig azt mondják, hogy 17-nem nézek ki. :)
És hogy miért? : Talán azért mert egy 16-17 éves fiú, már tényleg fiú, és nem csak egy kisfiú, és valamilyen szinten érettebb, mint a velem egykorúak.
14/L
2011. máj. 8. 09:48
4/9 anonim válasza:
ezt én se értem de nekem is 15vagyok lassan 16 és 21éves a barátom.Szóval nem az hogy menő jobban talláunk közös témát jobb vele minden! saját korosztályommal nem kezdenék ki valahogy nem megy / nem menne.
2011. máj. 8. 09:48
5/9 Szösszenet:) válasza:
Én 17 éves vagyok, de valahogy énsem érzem jól magam a velem egykorúakkal túl gyerekesek és próbálnak keménynek mutatkozni, barátnak nagyon jók mert ellehet velük lenni de kapcsolatot nem alakítanék velük nekem a 25 év körüliek jönnek be.
2011. máj. 8. 10:07
6/9 anonim válasza:
Szerintem azért, mert azt hiszik magukról hogy érettebbek a koruknál, holott, ez is tipikusan igaz rájuk, na de emiatt akarnak 20 éves pasit, mert azt hiszik, az átlag 20as pasinak majd jó párjuk lesznek. Mindemellett ez egyfajta presztízs a kiscsajok közt. Ez olyan mint nálunk, hogy kinek van cápább autója... Ezáltal akarják feljebb kvalifikálni magukat...
20|F
2011. máj. 8. 10:19
7/9 anonim válasza:
3 hónapja szakítottam a barátnőmmel aki 20 éves , de sosem gondolkoztam azon, hogy fiatalabb lánnyal járjak.nem hiszem, hogy jó ötlet lenne.
20F
2011. máj. 8. 17:05
8/9 anonim válasza:
Mert mondjuk ők felfogásilag érettebbek,és nem gyerekesek,mint a tizenévesek.És igen,ez a lányok "koraérése" miatt is van.Nem úgy értem,hogy korosztály szerint mindenkit egy kalap alá veszek,csak hogy a mai kamaszok egyre inkább a "menőségre" mennek,ami inkább már nyomiság.Én specc "bukom" a huszonévesekre,de 15éves koromban jártam egy 17évessel,annál feljebb még nem mentem.Most vagyok 16,ahhoz képest a saját korosztályomból válogatok,de elég reménytelennek tűnik...huszon évessel még nem igazán kezdenék,de én az érzéseimre hagyom,nem a korkülönbségre (azért egy 25-30assal MÁR nem járnék,szóval azért mindennek kell határt szabni!) ;D
2011. máj. 9. 08:01
9/9 anonim válasza:
Mert a kis idióták idős pasival akarnak felvágni....xd
Én inkább cikinek érezném ha ilyen idős pasival járnék:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!