Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem szeretik a fiatalabb pasikat?
21:27
Teszem fel a kérdést *naivan*: ha a férfiak is egyidőben 'érnek' a nőkkel, a nőkben miért fogalmazódik meg előbb pl. a családalapítás gondolata, mint a férfiakban? Mert egy 22-25 éves pasi még nm érzi magát elég érettnek egy gyerekre. Erről ennyit.
Amúgy nekem eddig fiatalabb pasijaim voltak és én el sem tudnám magam képzelni egy idősebb pasival...mármint 1-2 év még oké, de annál több már nm.
De hát, ízlések és pofonok.
"Teszem fel a kérdést *naivan*: ha a férfiak is egyidőben 'érnek' a nőkkel, a nőkben miért fogalmazódik meg előbb pl. a családalapítás gondolata, mint a férfiakban? Mert egy 22-25 éves pasi még nm érzi magát elég érettnek egy gyerekre."
Erre a csajok annyit szoktak mondani, hogy ne általánosítsunk. Szép dolog, hogy felvetődik valakiben a család alapítás gondolata - bár nem hiszem, hogy a gombamód szaporodó 20-26 éves ribancok körében felvetődne - de azért már nem szívesen melóznak, mondván, az anyagiak előteremtése a férfi dolga.
hát...én szeretném 25éves koromig megszülni az elsőt...csak nm találok hozzá pasit, mert senki nm akar ilyen fiatalon gyereket vállalni...
és még dolgozni is dolgoznék érte, ha lenne, aki alkalmaz....viszont ahhoz gyakorlat kell...de ha nm alkalmaz senki, kérdem én, honnan az istenből lesz gyakorlata az embernek? (:
egy nőnek éppen ugyanannyit kell melóznia a család megélhetéséért, mint egy férfinek. szereintem.
jahésa'naiv'voltam [;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!