Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem szeretik a fiatalabb pasikat?
19:28-as vagyok
anyum is 1 évvel idősebb apámnál még se befolyásol(t) ez semmit .. :)
Az attól függ milyen idős a lány és milyen idős a srác.
Egy 20éves lány nem akar egy 16évessel járni,mert az "ciki", nem elég tapasztalt,nem érzi mellette biztonságban semmilyen téren. Viszont ha van egy 40éves nő,szerintem szívesen lenne egy 20-30éves pasival.:)
nekem fiatalabb barátom van:)
és nem számít hogy mekkora a bicepsze, és milyen szőrös a mellkasa :DD
"A lányok miért nem szeretik a fiatalabb pasikat?"
ezt egy kicsit általánosításnak érzem, szóval.. ez egyénfüggő, lehet hogy akit te kinéztél magadnak, az nem szereti ezt a felállást:/
"Mert vannak igényeik. Akik meg fiatalabbakkal jönnek össze azoknak szinte mindegy, vagy másnak nem is kellenek."
Ja, igények, hogy legyen pénz, kocsi és drága szarok, mivel jó esetben ezt egy fiatalabb nem tudja megadni.
Mert alapjáraton,a fiúknak később érik be az agyuk mint a csajoknak.És milyen ciki már az ha nem épp egy hullámhosszon vannak...például ezért.
14/L
Tudtam, hogy azért most sem marad el a marhaság. :(
Valójában a fiúk nem érnek később. Ugyanakkor érnek, mint a lányok. Ebből adódik, hogy az ideális korú pár mindig az emberrel egyidős.
Utolsó tévedsz, ez egyáltalán nem így van.
Idővel kiegyenlítődik, de ameddig kamasz és fiatal felnőtt korról beszélünk, addig igen is korábban érnek a lányok. Nem értem mi ezzel a mondattal a baja sok férfinek, amióta a világ világ ez így van. Még a pszichológia könyvekben is olvastam erről.
Nem véletlenül van az,hogy a nő a fiatalabb. 1-2 olyan házaspárt ismerek csak, ahol a nő az idősebb, de ez nagyon ritka.
„Mert alapjáraton,a fiúknak később érik be az agyuk mint a csajoknak.És milyen ciki már az ha nem épp egy hullámhosszon vannak...például ezért.”
Gondolom ezt a napi több száz 14 éves kis ribancok által feltett vajon lehetek terhes kérdés alapján szűrted le.
„Idővel kiegyenlítődik, de ameddig kamasz és fiatal felnőtt korról beszélünk, addig igen is korábban érnek a lányok. Nem értem mi ezzel a mondattal a baja sok férfinek, amióta a világ világ ez így van. Még a pszichológia könyvekben is olvastam erről.
Nem véletlenül van az,hogy a nő a fiatalabb. 1-2 olyan házaspárt ismerek csak, ahol a nő az idősebb, de ez nagyon ritka.”
Persze. És mi volt annak a könyvnek a címe és ki írta. Nem kell mindet elhinni, amit egy egyetemről kirúgott magát szakembernek képzelő idióta írt.
Több millió házaspár él a Földön. Már csak statisztikailag is rengetegnek kell lennie, ahol a nő az idősebb. Most szerinted, akkor ezek a kapcsolatok eleve nem működnek?
És csak az hangoztatja magáról, hogy mennyire érett, aki teljesen gyerekes és azt hiszi, hogy ettől majd felnőttként fogják kezelni. Mert aki annyira érett lenne, az tisztában lenne ezzel és úgy is gondolkozna és nem sütné el kismiliószor a „lányok előbb érnek” című közhelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!