Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez nagyon ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Elvittem a barátnőmet csónakázni minden rendben volt amíg el nem kezdtünk szexelni és amikor vettem le a cipőmet beleestem mesztelenül a vízbe a barátnőm meg kiröhögött én meg majd szarrá fagytam !nagy nehezen kiúszok a partra de a csónakban maradt a ruhám,de az evező meg nálam volt mert utána kellett úsznom mert az is burult :S Szóval vissza úsztam odaadtam neki az evezőt kievezett a partra és felöltöztem aztán hazamentünk o.O Nagyon ciki szerintem mit gondoltok?
2011. júl. 20. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
úúú még szerencse hogy egy harcsa rád nem gerjedt
2011. júl. 20. 18:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát jah mivel tapasztalt horgász vagyok ezért fostam nehogy jöjjön rám egy csuka xD
2011. júl. 20. 18:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem te is kiröhögted volna, ha ő esik a vízbe. de a lány helyébe én is röhögnék xDD jó sztori :D
2011. júl. 20. 18:32
 4/16 anonim ***** válasza:

De nekünk ehhez mégis mi a franc közünk van???

I don't want to live on this planet anymore.

2011. júl. 20. 19:09
 5/16 Kovács János Balázs válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki! Bárkivel megeshet ilyesmi.

Kellenek az ilyen úgymond élmények az életben. Ettől is szép a dolog. Remélem, hogy nem lett tüdőgyulladásod! :)))

Másokkal meg nem kell foglalkozni!

2011. júl. 27. 09:01
 6/16 anonim ***** válasza:
LOL:D A bartnőd besértődött vagy valami? Mert ha nem akk nincs baj...
2011. júl. 27. 09:16
 7/16 gyíííháááá ***** válasza:
Ülj le fiam, 1-es!
2011. júl. 27. 09:38
 8/16 anonim válasza:
Szerintem jó volt, poén. Igen kicsit valóban ciki, de ez a léneg hogy vices legyél, legközelebb már lazábban megy :D
2011. júl. 27. 10:38
 9/16 anonim ***** válasza:
Sztem ez nagyon vicces xd De semmiképp sem ciki.Ez lesz majd pár év múlva egy szép közös emléketetek amiket majd a barátoknak meséltek :D Én a lányzó helyében még utánad is ugrottam volna:D
2011. júl. 27. 11:03
 10/16 Vivancs96 válasza:
Huhh ez tök poén xD háát sztem igen ciki de wicces is egyben.. jó a bnödnek h ilyenekben wan része ;) :D
2011. júl. 27. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!