Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a barátotokat/barátnőtöket?
Házibuli/kertiparty! Nálunk volta buli, ő meg velünk szemben lakik. Addig soha nem is beszéltünk. Fel se nagyon tűnt, h létezik (mondjuk én 22/F voltam ő meg 16/N). Hát szépen kifejlődött és elérte azt a kort amikor már nem volt akadály. Félrészegen kimentem az utcára éjfél körül, pont szembe jött(micsoda mák) és behívtam bulizni. Ezek után párszor összefutottuk bulikban, utána meg elhívtam randira. Ennyi. Eddig 9 hónap az eredménye :)
Amúgy ha tanácsot adhatok, akkor az annyi, hogy legyél magabiztos, akkor is, ha ronda vagy. Hidd el sokat dob a megjelenés. És ha elküldenek, akkor ne annak tudd be, h béna vagy, hanem, hogy ilyen az élet. Állj tovább és jöhet a következő préda.
1 bölcs csaj azt mondta nekem, hogy neked kell eldöntened milyet akarsz ha könyvmolyt akkor menj könyvtárba és azt ne diszkóban keresd
ha bulizóst a kocsmában
a sportost a konditeremben
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!