Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerény pasihoz szerény lány való szerintetek? 16/F
Én örülnék egy szerény pasinak. :)
Egy szerény lány/16
igaza volt annak, aki írta , hogy fiatalabb korban még így van, hogy szerény pasi / szerény lány jobban megtalálja egymást, bár ha mindkettő szerénykedik, abból nem lesz kapcsolat, mert mind a kettő túl félénk a kezdeményezéshez, és nem lesz köztük úgy igazán semmi.
én sosem voltam szerény, de beképzelt sem. magabiztosnak mondanám magam, a barátom szerényebb tipus volt, de kihoztam belőle, hogy ne legyen annyira visszahúzódó, bátortalan, stb, mostmár teljesen normális. én vagyok, meg voltam is a vadabb ilyen téren, más téren pedig ő. így egymást alakítva jól elvagyunk, szerelemben.
4 éve.
18L :D
Biztosan szép pár vagytok, a történet is szép ;)
Velem miért nem történnek ilyen dolgok :) :P
köszi a dicséretet. :D szép pár vagyunk, mindenki ezt mondja, hogy álompár. bár ez olyan nyálasan hangzik.:D mi ha kimegyünk valahova együtt, akkor nem ölelkezünk félpercenként, azt szokták mondani, hogy én megmaradtam x-nek, ő meg y-nak, de együtt vagyunk az igaziak, bár külön is egyéniségek vagyunk.:) ennek nagyon örülök. küzdöttünk mi ezért nagyon sokat, elhiheted. azért 14 évesen összejönni és együtt maradni, nem semmi. persze voltak viták, balhék, volt 4 hónap szünet, de mindent együtt tapasztaltunk meg, és külön is. és ez nagyon különleges dolog, ő az akit a legjobban szeretek a világon, mert megérdemli:)
egyszer neked is eljön a lány, akivel így leszel! :)
Biztos vagyok benne, hogy így van :)
Mindenkinek megvan a saját szép hozzáillő párja ;)
Én szeretem ha egy fiú szerény. És nem egy beképzelt barom, aki felvág a semmire.
Bár én meg egy szerény lány vagyok. :)
Én kedvelem imádom a szerény lányokat, meg persze a többit is csak ők olyanok, velem együtt egy csoportba tartoznak :)
Ez most olyan, hogy a testvéreddel vagy akinek nincs ahogy nekem se akkor mondjuk az unokatestvéreivel tök jól kijön, mert valahol összetartoznak hasonlítanak....
Ez egy hasonlítás volt :)
Mondjuk itt nem értem az ellentétes dolgot, hogy vonzzák egymást persze így van, mert kiegészítik egymást, de mi van ha a lány és a fiú mindketten szerények és jól kijönnek szeretik egymást ;)
Öröm látni, hogy van még 1-2 normális fiú, mint Te is. Csak elég nehéz manapság szerény lányokat, és hát fiúkat is találni. De majdcsak összejön Neked is, és nekem is. ;)
Előző válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!