Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jön be leginkább egy pasinak? A szerény/kedves/szótlan lány vagy pedig az igazi "rossz lány"? .
A rockernek: rosszlány ez baromság..
Rocker vagyok,és az első alternatívát választanám..Személyiségtől függ.
En magamat a szerenyebb kategoriaba sorolnam, de ahhoz kepest, hogy itt majdnem mindenki erre a tipusra szavazott nalam - egyhen szolva - nem allnak sorba a pasik.
Bar itt nalunk Erdelyben (legalabbis itt a kornyeken)nem ugy mukodnek a dolgok. Ha nem vagy ribanc, nem kellesz senkinek. Nem panaszkodom, mert ha akarnek kapnek magamnak pasit, de ahhoz olyan kellene legyek amilyen nem vagyok. Es ezt utalom.
Hát a 2 alternatíva közül rögtön rábököm az első. De részletezve elmondom a következőket: a szerény/kedves/csacsogó ugyanolyan jó lehet. Mert az első kettő tulajdonság magában foglalja azt, hogy mondandója nem lehet negatív. Az pedig egynesen cuki, ha csak zavarában beszél összevissza, én az ilyen lányokat imádom. XD
A rossz alatt ha a qurvoidok értendők, netalán még a férfiasan viselkedő társaság középpontja ki tudja a legnagyobb poént ill. a mond már meg téged kivel tudnálak kibeszélni típus, akkor bizony azok szánalmasak és csak olyanoknak kellenek akik maguk is hozzájuk hasonlóak, így nem aggódnék helyetekben emiatt.
Ha a rossz viszont csak annyit takar, hogy esetleg néha kacérkodik, kihívóbban öltözködik, netalán bizonyos trükkökhöz, praktikákhoz nyúl, hogy egy fiút megfogjon, vagy esetleg magára vállal olyan küldetéseket hogy valakiket összehozzon, tehát eléggé aktív, elsőre se nem csendes, se nem szerény mert persze büszkeség is van benne, hogy ezeket a dolgokat eléri, és ha még netalán elsőre kedvesnek sem tűnik, attól még lehet szeretni őt is, sőt, mert ettől még lekének alaptulajdonsága a kedves maradt, noha csak belül, de aki mélyebben megismeri az tudni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!