Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni fogok. Gáz lenne a barátnőmet is magammal vinni? Még nem volt kapcsolatom és félek egyedül találkozni a fiúval 19 éves.
Gondolom ez valami internetes kapcsolat? De mindegy is. Randi nyilvános helyen, ott találkozni, ott elválni. Extra bebiztosításképpen megteheted azt, hogy megbeszéled a barátnőddel, hogy ez meg ez a srác neve, itt találkoztok, eddig és eddig felhívod, hogy hazaértél, minden rendben. És akkor tudja, hogy ha nem érkezett hívás, akkor gáz van és hívja apádat/rendőrséget/stb.
Nem tudom egyébként mit kell ezen szórakozni, kedves válaszolók, annyi alja ember van, meg mit tudod te a kérdező előéletét, nem alaptalanul tart ettől azért. Már ha jól értem a kérdést.
szerintem ilyen hozzáállás mellett még nem vagy érett egy kapcsolatra..a pasinak is jobb,ha lemondod a randit..semmi értelme..várj,amíg felnősz a dologhoz és nem úgy tekintesz egy randira,mint a 14éves,akinek nőgyógyászhoz kell menni..
20/L
Gondolom internetes kapcsolat:) Én is az interneten keresztül ismerkedtem meg a párommal, de én egyáltalán nem aggódtam, mivel ő mondta, hogy először eljön hozzánk, bemutatkozik anyukámnak, hogy tudja nem valami szatírral randizik a lánya, szóval nekünk szuperül sikerült, és már lassan egy éve együtt vagyunk:)
Viszont nem gondolom, hogy jó ötlet lenne a barátnődet vinni, még duplarandira sem. Velem volt olyan, hogy a barátnőm vitt engem, a jelölt meg a haverját, hogy akkor duplarandi... Nekem nem tetszett egyik sem, bezzeg én mindkettőnek, szóval ők összevesztek rajtam, meg még a barátnőm is fújt rám. Szörnyű volt.
Én is azt mondom, hogy valami nyilvános helyen, kávézóban, mekiben, vagy ha másik városban lakik, akkor mutasd meg neki a várost. Nem tudom mióta ismerkedtek, mi már két hónapja beszélgettünk, mire talira került a sor, szóval én tudtam volna az ilyen jellegű aggodalmaimról beszélni. Nyugodtan megmondhatod a srácnak, hogy szeretnéd, ha valami kávézóba mennétek, állod a te részed (gondolom úgysem engedi, de azért illik felajánlani így, szerintem). Biztos megérti, ha normális a srác. Majd írd meg hogy mi volt. Sok sikert!
Jegyezd meg amit mondok. Én, hogyha egy egész lánycsapat állítana be a randira, akkor felállnék, és szó nélkül kimennék az étteremből. Egy randi nem a gyávaságról szól (már bocs), hanem arról, hogy bátran meritek szeretitek egymást. Mellesleg meg, mivel gondolom nyilvános helyen lesztek (étterem, park), nem tehet semmi olyat, ami gáz számodra. Egyedül, bátran!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!