Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni fogok. Gáz lenne a barátnőmet is magammal vinni? Még nem volt kapcsolatom és félek egyedül találkozni a fiúval 19 éves.
Szerintem nagyon gáz lenne. Egyáltalán minek akarsz összejönni vele, ha nem is mersz vele találkozni?? Jézusom. Majd az ágyba is magaddal viszed a barátnődet? Mondjuk annak a srác szerintem örülne:D Na mindegy. A lényeg az, hogy ha félsz akkor egyáltalán nem kéne még fiúznod, attól függetlenül, hogy 18 vagy. Gondolkodj fordítva. Mi lenne ha te egyedül odaállítasz a srác meg hozza a haverját is?? Hát én ott hátat is fordítanék...
21/L
Szia, igen ultragáz lenne... de jogos a félelmed sok hülye él az országban.
Találkzozzatok egy forgalmas nyilvános helyen pl plazában vagy ilyesmi vagy ha a városban nincs plaza akkor egy nagy parkban és ne nagyon menj el vele sétálni egy sikátorban meg hasonlók, szóval míg tart a randi forgalmas helyen legyél vele ha sétáltok is akkor ne sikátorban......
Nem abban a korban élünk már, hogy gárdedám kelljen.
A srác veled akar randizni, nem a barátnőddel. Sőt, ha vinnéd a barátnődet, az már szerintem nem is randi. A randi két emberről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!