Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha most töltöm a 18-at és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha most töltöm a 18-at és még nem volt pasim? Ezek után nagyon nehéz lesz majd kapcsolatot létesítenem? (kissé visszahúzódó vagyok)

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én imádnék egy ilyen lányt ;)

21/f

2011. júl. 19. 00:11
 12/21 Iuventus ventus ***** válasza:
Én most töltöm pár nap múlva a 17-et! Még nem volt csajom.
2011. okt. 2. 16:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán, amúgy meg Szleipnir-nek csak annyit mondanék hogy nem a randizással van a gond mert abban hogy uj embereket ismersz meg abba nincs semmi rossz, csak az a baj amiért vannak akik randiznak az a rossz ok, miatt na az tényleg szánalmas.
2011. okt. 2. 16:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyébként merre laksz kérdező?
2011. okt. 2. 17:04
 15/21 anonim ***** válasza:
pia és cigi kizáró ok? straight edge-es vagy? ha igen, akkor szerintem keress magadnak olyat, aki szintén. egyszerűbb lesz, mert csak úgy a vakvilágban nehéz lesz ilyet találnod... bár nem értem, hogy miért baj, ha a barátod megiszik egy sört, ha téged nem zaklat azzal, hogy igyál, de nem te vagy az egyetlen, akinek fura elvei vannak, szóval még találhatsz párt. :D
2011. okt. 2. 17:21
 16/21 sztbali ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. A visszahúzodó természet néha előnyös ebből a szempontból. Nem kell 18 alatt minden agyament hülyeséget elkövetni azért, hogy ne lógj ki a sorból.
2011. okt. 2. 17:37
 17/21 A kérdező kommentje:

Pest megye

Nos anyáék cigizni, nagyon sokat ... aki elkezdi az nehezen szokik le, és irtó büdös a cigiszag :P Eddig eleget szagoltam xD

A pia, nos egy pohár sör elmegy, annyit még én is megiszok, de itt inkább azokra gondoltam akik minden hétvégén halál részegre isszák magukat, ez szerintem undoritó. Csak mindent mértékkel, mért nem elég egy feles az estére, amivel koccint és ennyi?

2011. okt. 2. 17:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Vau, de hulye kerdes, ne haragudj 18 evesen ilyen kerdes mit csinalsz mikor 30 evesen egyedul maradsz????????
2011. okt. 2. 19:08
 19/21 A kérdező kommentje:
kiirom újból, ugyan ezt a kérdést xD
2011. okt. 2. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:
tudod mennyi idod van pasozni meg, el sem hiszed ha akarsz szenvedni akkor kezd el hamar mert ako rlegalabb sokxor fogsz
2011. okt. 2. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!