Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 lány közül meiket válasszam? Bővebben lent.
"amelyikkel a legjobban érzed magad amelyikkel a legjobban összetudnál hangolódni amelyik a legjobban tetszik:D amelyik szerinted a legjobban esélyes veled egy hosszu komoly kapcsolatra és amelyikkkel igy a legjobban kijössz enyiből már csak el tudod dönteni"
+ amelyik korban is legjobban illik (15-öt alapból kilőném, hacsak nem sokkal érettebb kortársainál)
Ha komoly kapcsolatot szeretnél akkor a 15 évessel szerintem ne nagyon foglalkozz.Bulizni el se tudnád vinni mert nem engedik be stb..
Szerintem találkozz a másik 2-vel is mert lehet hogy közöttük van az aki a legjobban bejön és a legnormálisabb.
Legközelebb azért szerintem ne ismerkedj ennyi lánnyal mert nehéz a választás ilyenkor :D nem is kicsit...
azt válaszd aki kb szeret olyan helyekre járni ahogy te és nem otthonülő típus hanem el tudsz vele menni bárhova.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!