Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek kezdő vagyok? (LENT! )
Figyelt kérdés
elhívtam randizni egy lányt sétálgatni fogunk a városba és eléggé be vagyok szarva mert az első randim. mit tegyek? 14F2011. júl. 18. 11:19
1/10 anonim válasza:
jajjj de édes :DD nyugi, sétáltok, beszélgettek, ennyi..
2/10 A kérdező kommentje:
csak az a gáz h izgulok h minden jól menjen:S
2011. júl. 18. 11:21
3/10 anonim válasza:
nem kell h megcsókold, meg semmi ilyesmi.. a randi arra jó, h megismerd a másikat és h jól érezd magad vele..
4/10 krisz936 válasza:
ne parázz,
minden magától fog menni...
Beszélgettek nevetgéltek .. az idő meg telik és telik.
5/10 A kérdező kommentje:
igazából már ismerjük egymást egy osztályba járok vele meg sokat msn-ezünk is.
2011. júl. 18. 11:24
6/10 anonim válasza:
hát akk főleg. csak beszélgettek, semmi sem kötelező :)
7/10 anonim válasza:
Érezzétek jól magatokat, beszélgessetek olyan dolgokról, amik mind a kettőtöket érdekelnek stb. Nyugi, menni fog! :)
8/10 A kérdező kommentje:
ok most megnyugtattatok:)
2011. júl. 18. 11:26
9/10 anonim válasza:
Mindenkinek igaza van .csinálj ugy mintha a suliban beszélgetnétek csak legyél vele kedvesebb és odafigyelő jah meg udvarias :) meghívhatod fagyizni is:) És ne parázz!!! Az csak elronthatja..:) Sok szerencsét:)
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2011. júl. 18. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!