Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedik miközbe ölel. :s Mit csináljak?
Van egy lány..Folyton ölel ami nem is rossz csak az a baj hogy mi közbe ölel elkezd merevedni a ... és olyan ciki.Nem tudom hogy észrevette-e már,remélem nem, de ..:S
Később majd ha járunk vagy valami elmondom neki hogy nem amiatt van hogy meg akarom dugni vagy ilyesmi,de így ciki és nem merem elmondani neki.Van valami ötletetek erre,azon kívül hogy elmondom neki?Köszi
Ha észreveszed, hogy zavarja, mond neki, hogy ez nálunk fiúknál ösztönösen, magától jön, nem tudod írányítani, de ez annak a jele, hogy tetszik neked.
Meg kéne értenie, hogy ez természetes dolog, de 15 évesen ezt máshogy élitek meg, tudom.
Te meg viseld méltósággal és büszkén, ez csak akkor ciki, ha feltűnő a nadrág miatt, de ha nem látszik és csak ő érzi, mikor ölel, akkor ez tök természetes ám szerintem.
Ha azért látszik, mert nem a nadrág a szűk, hanem a szerszámod a nagy, na, az se ciki szerintem, csak sok az irígy. Tapasztalat... :(
M mint superMan
vagy M mint merevedős
vagy M mint Miklóska
: D
Amikor merevedik a dörgöld hozzá, hogy érezze a "szereted".
De az is megoldás, ha ölelés közben kulturáltan megkéred, adjon neked pár percet, amíg kivered, és azután ölelkezhettek tovább.
Ha észrevette volna, akkor nem ölelgetne! XD
Vagy húzza az agyadat és direkt ölelget! XD
Amúgy minden pasitól azt hallom (gyakorlatilag fiúk között nőttem föl és hallottam én mindent, sőt, láttam is! XD ), hogy ciki. De miért? Szerintem (25/L) kicsit sem kínos! A csajok is úgy ráfüggnek, hogy látszik-e, hogy üvegvágó lett a mellbimbójukból... azt sem értem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!