Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket mivel lehet "meghódítani"? :D
Figyelt kérdés
Üdv 14l :)2011. júl. 17. 19:34
2/13 bix válasza:
nálam egyértelműen a bacon a nyerő. sütve. mennyiségre végtelen.
egyébként nem bonyolult, csak őszintének kéne lenni. a legtöbben viszont erre is képtelenek. ez van...
3/13 anonim válasza:
meghódítani ? ha érdekes a lányka és rühelli sp-t nyert ügye van [2. nem feltétel de azért nem árt :D]
19F
5/13 anonim válasza:
Naaagy mosollyal, kedvességgel, humorral és a természetes szépséggel. :D
17/F
6/13 anonim válasza:
Egy lánynak nem kell hódítani :) . Nekünk férfiaknak kell egy nőt "levadászni". Nektek csak a jeleket kell megadnotok , hogy van esélyünk. De még azt sem kell mindíg, így csak nagyobb a kihívás. És ezt most nem ilyen menő-kaszanova vagyok szövegként írom ez csak egyszerűen így természetes. Szerintem.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2011. júl. 17. 20:11
8/13 A kérdező kommentje:
És amúgy rühellem sp-t ;] :D
2011. júl. 17. 20:12
9/13 anonim válasza:
Jah és amúgy még hozzátenném , hogy számomra a nyomulás egy lányt a levesbe taszít hogy így mondjam . SZóval az már nem nőies ha megérzem ,hogy egy csaj kicsit is nyomul akkor már egyszerűen értéktelenné válik számomra. ez tényleg így van magam is meglepődtem amikor ilyet tapasztaltam. Szóval inkább válj neki "elérhetetlenné" , engem tuti meghódítanál vele :) De ha ilyen kis nyámnyila a srác akkor azért szemezgess vele meg húzd el előtte a mézes madzagot. De azt se k*rvásan.
10/13 anonim válasza:
Őszinteséggel, megbízhatósággal, bizonyos mértékű műveltséggel és persze ápoltsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!