Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés? Mi a véleményetek?
Igen, ez azért van , mert szereted. 3 év...az már jó régen volt....Szerencsés srác, ha egy ennyire mély érzésű lány szereti, mint amilyen te lehetsz.
Tudom milyen ez, mert én is vágyakoztam sokáig egy lány után, akit akkoriban annyira szerettem....nem tudtam elfelejteni, csak ideig, óráig...és hiába próbálkoztam másik lánnyal, már az első randin az jutott az eszembe hogy " jézusom, mit keresek én itt, vele, amikor én mást szeretek" Nem tudtam megnyílni.
Nem tudom, hogy ilyenkor mi a helyes. Én nem bírtam ki, írtam neki, és megalázkodtam.....amit sohasem szabad, de kit érdekel, ha szerelmes az ember...utólag biztosan nem tenném, de akkor úgy voltam vele, hogy tudnia kell, mit érzek....de választ azóta sem kaptam...és nehéz volt, de tovább léptem.
Most pedig van egy szerelmem, akit még jobban szeretek, mint azt a lányt, akiről meséltem, és visszagondolva, minden úgy volt jó, ahogy volt.
Az is lehet, hogy már van valakije, és 3 év, az már tényleg régen volt. Egy próbát megér, de ha úgy látod, hogy közömbös és tulajdonképpen nem érdekeld, ne alázkodj meg, és lépj tovább.
De nagyon szurkolok neked!! Bocsánat, hogy ennyit írtam!
Velem ugyan ez a helyzet, de én 1 éve szeretem, egy buliban össze jöttem vele, akkor nem jelentett semmit nekem, de utána össze barátkoztunk, és bele szerettem ... egyszer részeg voltam buliban elmondtam neki mit érzek őszintén, de csak egy mosoly-t kaptam :) :S ...azóta is barátok vagyunk, és rossz tudni, hogy sosem lehet az enyém ;(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!