Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már, hogy Fészbukon irt rátok egy srác, hogy meg akar ismerni?
Igen,volt ilyen. kb 4 különböző srác 6 hónap alatt.Az egyik ennyit írt:
Szia (xy) vagyok ugyan még nem ismerjük egymást.... Néztelek itt facen és megtetszettél és arra gondoltam h összefuthatnánk valamikor ha lenne kedved ...:)
Nem válaszoltam neki,mert nem is tetszett,meg szimpatikus sem volt a számomra.
Viszont ahova járok gimibe,oda járt egy 12.es,én akkor 9.es voltam,és az osztálytársammal járt.Nekem szimpatikus volt,de egyáltalán nem ismertem,csak látásból.Aztán kb 6 hónapja bejelöltem FB-on ismerősnek,hisz látásból ismerem.Rosszul tettem.Visszaírt h egy ilyen gyönyörű fiatal lány h jelölhet be egy olyan öreg egyetemistát,mint ő.(mert azóta én 10.es lettem,ő meg egyetemista).Pf muszály volt visszaírnom vmit,amúgy is olyan típus vagyok,h nem szeretek megbántani másokat.Aztán így elkezdett kérdezgetni,meg meséljek magamról vmit,miket szeretek,meg h adjam meg neki a számom,h heti 1-2 sms-t küldjünk egymásnak,meghogy találkozni szeretne velem.Msn-re is felvett(ott már nem volt szimpatikus nekem).Belementem a találkozóba,de nem tetszett már nekem a srác.Találkoztunk,sokat sétáltunk,és 2 puszit adott elköszönésnek.Majd később írt,h sokkal szebb vagyok élőben meg ilyesmi.Ja és azt el kell mondanom,h én már az elején megmondtam neki még a FB-os beszélgetésünkben,h én nem akarok többet mint barátság,és h nem szeretnék semmi többet.Erre visszaírt olyat,h de ő csak barátkozni akart,de ha már azt sem akarok,akkor inkább nem is ír,és ne is beszéljünk többet.Még én voltam a hibás,h őszintén közöltem ezt vele.Végül vhogy írt megint,és úgy taliztunk élőben először.De megint akar velem találkozni,jövőhéten fogunk,de vhogy a tudtára akarom adni h ennyi,mert még FB-ra is alig tudok fellépni,mert félek h fennt van,és akkor elkezd megint irogatni,azt sose lesz vége.Ja meg sms-eket is ír h h vagyok,mi van velem... Úgyhogy jó lenne már befejezni vele ezeket a dolgokat...
Naggyából ennyi a történetem,remélem nem baj h leírtam,csak gondoltam leírom,hátha vki okul belőle vagy vmi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!