Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Volt már, hogy Fészbuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt már, hogy Fészbukon irt rátok egy srác, hogy meg akar ismerni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit csináltok? Válaszoltok egyáltalán? Miket irnak? Volt, hogy összejottetek?
2011. júl. 17. 15:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nem,mert pasi vagyok
2011. júl. 17. 15:28
 2/19 anonim ***** válasza:
Volt. Attól függ, hogyan irja. Ha nem nagyképűen és rámenősen írja, akkor lehet szó ismerkedésröl. :)
2011. júl. 17. 15:29
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem, mert nincs fakkbukkom.

Inkább töröld magad mert elszívja az agyad... bár már késö :)

4/19 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez volt, a fiú bejelölt (látásból ismertem) én vissza, egyszercsak beírt chaten, aztán msn és így tovább:DD most 3 hónapja vagyunk együtt :)
 5/19 anonim válasza:
már volt általában olyanok írnak akik nem annyira tetszenek de én normális szoktam velük lenni esetleg barát szokott maradni de ha nagyon jó fej akkor több is nekem ilyen még nem volt hogy több egy barátságnál de már volt olyan példa ismerősnek.. általában szexelni akarnak de olyankor elküldöm őket ne arra keljek csak.
2011. júl. 17. 15:31
 6/19 anonim válasza:

de valakinél bejön akit már látott vagy ilyesmi:)

minden lehetséges

2011. júl. 17. 15:32
 7/19 anonim ***** válasza:

Volt, utána el is jött hozzám, beszélgettünk, utána hazament, face-en folytattuk a beszélgetést de kiderült h csak a szex érdekli, és barátnője is van, azóta ha rámír inkább kilépek, amúgy is már van pasim meg nem foglalkozok ilyen majmokkal

18/L

2011. júl. 17. 15:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Volt. elküldtem a facomba. hagyjanak békén a hülyék -.-
2011. júl. 17. 15:36
 9/19 anonim ***** válasza:
Az attól függ h ki az illető. Én személy szerint nem szeretem azt amikor még soha nem is találkoztunk, és úgy írják h a képek alapján jól nézek ki és h meg akarnak ismerkedni. :S De mondjuk ha olyan levelet kapok, h te biztos nem tudod h én ki vagyok, de tegnap láttalak a fitness teremben vagy stb.. az ilyenekhez mindig sokkal pozitívabban állok hozzá :)
2011. júl. 17. 16:01
 10/19 csokissüti002976 ***** válasza:

ja, vazzee. spanyolok feszt zaklatnak... -.-"

Pedig kinn van, hogy kapcsolatban.

2011. júl. 17. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!