Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek a randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a randin?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki még tanév közben kért tőlem egy randit, de lemondta, mert zenél, és fellépése volt. A srác 17 éves, nemrég lett vége a kapcsolatának egy gyönyörű lánnyal aki kb vele egy idős. Szoktunk beszélgetni, bár nem rég volt egy kis szünet a barátnője miatt. Augusztusban megy ki Amerikába, és lehet hogy vissza se jön, és ilyenkor hoztam fel neki, hogy még tartozik egy sétával, és megegyeztünk a keddben. Nagyon dögös a srác,az a tipikus macsó fajta,kb a fél suli van oda érte, velem pedig a fél osztálya járni akart, meg a suliból egy páran, de nagyon lebecsülöm magam, pedig mondják hogy semmi okom nincsen rá. Általában fb chaten beszélgetünk, és néha néha ott is van egy kis szünet, szóval nem tudom hogy miről fogunk beszélgetni, nem akarom hogy megjelenjek az a kínos csend. Segítsetek legyetek szívesek, és csak értelmes válaszokat kérek.

15/ L

2011. júl. 17. 01:17
 1/8 anonim ***** válasza:

jócsaj lehetsz akk DD:

merre laksz?

am add magad azt kész, a srácnak kell hozni a témákat, szórakoztatni téged.

2011. júl. 17. 01:18
 2/8 anonim ***** válasza:

"Nagyon dögös a srác,az a tipikus macsó fajta,kb a fél suli van oda érte, velem pedig a fél osztálya járni akart, meg a suliból egy páran."

bírom az ilyen tini-dumát. : D ego az egekben... meg mindenki járni akar mindenkivel. pff.

egyébként nem értem, ha fb chaten tudtok beszélni, mert a facebook mindenek felett. akkor élőben miért nem megy?

2011. júl. 17. 01:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egoista, és nem szeretem a felszínes embereket, és őt is más szemével mutattam be nektek.
2011. júl. 17. 01:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Hehe . Ha nincs téma fogd meg az intim pontját XD
2011. júl. 17. 01:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha Facebook chaten is vannak a beszélgetés között szünetek mert nem tudtok mit írni akkor valószínűleg a személyes találkozásnál is lesznek,főleg ha csak sétálni mentek mivel ott nem árt folyamatosan beszélgetni. Én a helyedben nem találkoznék vele,felesleges. Úgy is elmegy Amerikába,ha valószínűleg vissza se jön akkor minek a "randi"? Talán beleszeretnél és soha többé nem találkoznátok,sokáig emiatt szenvednél. Ráadásul ő lehet hogy még mindig a volt barátnőjét szereti...
2011. júl. 17. 01:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Már 2x jártak.. :D és ő szakított.
2011. júl. 17. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus megjátszós, nagy arcú sötét hülyegyerek, aki el tud a gitárján játszani két akkordot és máris rock sztárnak hiszi magát és olyan szar dumákkal kábítja az embereket, hogy Amerikába megy és vissza se jön. Helyes, az ilyen gyökerek nem is jöjjenek ide vissza. Te pedig a tipikus éretlen tini lány vagy, aki hanyatt vágja magát az ilyen senkiháziak előtt és hiába kapsz pár pofont az élettől, nem fogsz tanulni belőle.
2011. júl. 17. 03:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó hozzászoló XD
2011. júl. 17. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!