Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, buliban hogy szolítatok le egy idegen lányt aki tettszik neketek?
"hát bocs azt hittem vannak még normális, nem tapló, kedves fiuk.. de ugy látszik tévedtem :'("
Vannak, de nem a bulikban fogod megtalálni őket.
Alapjáraton ha mondjuk jön szembe az utcán, vagy együtt szállunk le a villamosról megvárom hogy egyáltalán rám néz-e? Ha rámnéz mondok egy sziát. Esetleg kezét csókolomot, annak mosolyogni szoktak. Ha megint rámnéz akor mondhatom öszintén örülök, ha elfordul és tovább megy nem érdeklem.
A visszaköszönésből, és hangszinből lehet érezni, hogy ő is örül-e, vagy sem. Egy mosoly, egy kedves nézés és beszél ilyenkor és nem csak a szavak. Szimpán és őszintén csak elmondom milyen hatással van rám és kész.
"
"hát bocs azt hittem vannak még normális, nem tapló, kedves fiuk.. de ugy látszik tévedtem :'("
Vannak, de nem a bulikban fogod megtalálni őket."
kicsit tevedsz, en eljarok bulikba, volt mar eleg sok 1 estes kapcsolatom, de nem erre vágyok, sot kezdtem utalni az ilyesmit. Csak sajna en ugyan ezt mondhatom el a lanyokrol,csak a fax kell nekik max 1 hetre, amugy sajna ez a "modern elet",majd 20 felett meger az eszuk, s akkor lesznek normalisak, csak addigra ne szedjenek ossze minden szar betegseget.Mivel ezt az uj vilagot igy kell elni, es muszaly csereljem en is a noket hetrol-hetre,pedig bevallom nem erre vágyom. De van mas valasztas? Nincs, szal ez van.
Nagy kicseszes ez a modern elet.!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!