Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, buliban hogy szolítatok le egy idegen lányt aki tettszik neketek?
23:43 én igényelném
23:44az eddigi hozzá szolok nem abba a kategoriáb atrtoztak, vagy neked ugy tünt?
23:48: Nem biztos, hogy abba a kategóriába tartoznak, de majd benő a fejük lágya :)
F/18
Diszkóban nem szokás leszólítani senkit...általában odamennek hozzád,táncolnak,fogdosnak,ha hagyod.Ha kapható egy lány,akkor nem is kell beszélgetni,mehet egyből a smárolás,ha meg kéreti magát,akkor isztok vmit,jobb esetben még a nevét is megtudod!:)
Ne diszkóban ismerkedj,én azt ajánlom!:)
17/L
Jaaajj hagyjuk már ezt a jóó fiú meg rossz. Aki írta azt a hosszabb választ az is lehet jó. Persze másképp is lehet. De egy részt nem hiszem hogy ezen múlik hogy rossz vagy jó, mégis csak egy buli ahová többé kevésbé de inkább többé lazulni mennek az emberek.
Vagy akkor mit kéne csinálnia : Szia, annyira tetszel nekem, akármi. Igazából ez se lenne rossz de én ahányszor voltam bulizni ott a lányok is olyan hangulatban vannak hogy ilyen szöveggel mész oda nem is reagálnának rá semmit. Táncolnak mint egy örült meg riszálják magukat össze vissza, már szórakozóhelyen főleg. Max valami lazább hangulatú bulin.
Egyébként meg tapasztalataim annyik hogy magasról tesznek a dumádra, amíg nem extremeül urva rossz vagy béna. Azon múlik hogy mennyire látszol bátornak, magabiztosnak stb. Szóval akár még duma se kell hozzá csak a szemébe nézel és paff, ilyet is láttam.
hát tánc közben könnyebb ha egyedül van "a sáma már elhangzott" háta mögé mész csípő megfog lompos odatesz majd megpróbálod jobban átkarolni és mondassz valami hülyeséget, ez legtöbbször beválik, mondjuk ha éppen leül pihenni "vagy egyedül marad" akkor jöhet a szia meghívhatlak valamire, vagy szia cica hol a gazdád :P,... csak az üres duma kell, meg egy jó kép és okcsá, mindenki megvan, ...pedig anno én is okos voltam lemondtam erről és tapadtak rám, kell a szemét a csajoknak, meg ez a kihasználós dolog, jófiús lét nem nagyon jött eddig be, most visszatértem megint jófiúra,.. végre! valaki felismert de sztem itt is a kinézet miatt "elég balhés fejem van,", szval ha szeretnétek egy jó estét, vagy egy jó életet akkor rosszfiú, és a süketdumák "vegyetek mindent lazára és természetesre", de ha valami komolyabbat akartok akkor ne ott keresgéljetek, mert "ha nektek ment, akkor valószínű másnak is eddig, szval k.rva ->férfi logika," leszólításhoz elég ha nincs agyatok és tapadnak rátok a csajok
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!