Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, szerintetek elhívjam valahova? Bővebben alul!

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a lány, és közös ismerősök szerint neki is tetszek én. Már egy hónapja folyamatosan vele álmodok, és elég szar érzés kezd lenni... mivel a lánynak kb. azután, hogy találkoztunk, lett egy barátja, majdnem 1 hónapja vannak együtt. Volt aki azt mondta, hogy hívjam ki a lányt valahova, nem hiszi, hoy annyira komoly lenne a kapcsolata azza a fiőval, de sztem ez 1. szemetseg a sraccal szemben(akit mellesleg ismerek) 2. szemetseg velem szemben, mer mar nembirom...

Remélem értitek, hogy mire gondolok.

2011. júl. 16. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezeket csak beképzeled magadnak. Egy igazi férfinak nincsenek érzései, csak szükségletei. Hacsak nem tudod milyen az ágyban, hogy főz és hogyan takarít, akkor nem hinném, hogy megérné.
2011. júl. 16. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:
16 éves a lány :D Én is 16 xD
2011. júl. 16. 12:52
 3/8 Solarian ***** válasza:

Ismerős a helyzet. Bár én nemtom tetszem-e neki csak így nekivágni meg nincs merszem pedig egyedül van.

Én a helyedba megvárnám mig szétmennek. Ha beleturkálsz a kapcsolatba csak magadra haragítod a csajt is meg a srácot is. Kitartás.

2011. júl. 16. 13:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Sztem is várni kellene, csak nagyon rossz reggel felkelni úgy h az éjjel vele álmodtam... meg ilyenek...
2011. júl. 16. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég nagy bunkóság lenne ha van pasija te meg rámozdulsz... És ha szakítanak utána szerintem kicsit hagyjad, hogy hagy dolgozza fel ami történt... Utána szerintem próbálkozhatsz!
2011. júl. 16. 16:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Jah...de az "bosszant", hogy van pasija...mégis gyakran beszél rólam álitolag... leg. az egyik kozos ismerosunk azt mondta...nem ertem a lányokat...most akk miwan? xD
2011. júl. 16. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
a pasija helyében lezúgatnálak, mert ez undorító dolog. szerintem is muszáj várnod.
2011. júl. 23. 09:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Nah emberek :D Ma szakított a csaj a sráccal :P

Várok 1 hetet és go vele randira... aztán lht, hogy már holnap :P

2011. júl. 31. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!