Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, szerintetek elhívjam valahova? Bővebben alul!
Nagyon tetszik a lány, és közös ismerősök szerint neki is tetszek én. Már egy hónapja folyamatosan vele álmodok, és elég szar érzés kezd lenni... mivel a lánynak kb. azután, hogy találkoztunk, lett egy barátja, majdnem 1 hónapja vannak együtt. Volt aki azt mondta, hogy hívjam ki a lányt valahova, nem hiszi, hoy annyira komoly lenne a kapcsolata azza a fiőval, de sztem ez 1. szemetseg a sraccal szemben(akit mellesleg ismerek) 2. szemetseg velem szemben, mer mar nembirom...
Remélem értitek, hogy mire gondolok.
Ismerős a helyzet. Bár én nemtom tetszem-e neki csak így nekivágni meg nincs merszem pedig egyedül van.
Én a helyedba megvárnám mig szétmennek. Ha beleturkálsz a kapcsolatba csak magadra haragítod a csajt is meg a srácot is. Kitartás.
Nah emberek :D Ma szakított a csaj a sráccal :P
Várok 1 hetet és go vele randira... aztán lht, hogy már holnap :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!