Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexelni akar?
Itt ülök egyedül egy non-stop kávézóban, beszélgetésbe elegyedtem a felszolgáló csajjal, aki nagyon-nagyon jó nő... Beszélgetés közben egyszer csak megkérdezte mekkora a szerszámom...
Elmondta, hogy már 1 hete nem szexelt, és az ujját szopogatja...
Szerintetek is szexelni akar velem?
Simán benne lennék, csak félek, hogy félre értem, az pedig gáz lenne!
Szerintem kicsit perverz, ha kikötöm a pulthoz, az vajon bejön neki?
istenem, milyen naivak vagytok. Persze, majd biztos előbb kiír egy kérdést, és utána reagál a nőre, nem? Hogyne..
Meg kikötözni? Persze, gondolom csak ketten vannak a kávézóban, hogy ennyire ráér őt kikötözni. :D
Minden hülye kedvéért:
1. Egyértelmű hogy szexelni akar
2. nekilököd a pultnak elkezded dugni aztán a kávézó többi vendége meg kiabálja: Hajrá!!! Ne hagyd abba!!
3. Gondoljátok hogy van ilyen nő?! Lányok: felszólgálók vagytok! Rég nem szexeltetek (kerek 1 hete... Húú! ) Odamentek egy vadidegenhez és munkaidő alatt megkérdezitek hogy dugtok-e?
4. És most mi van?! holnap megint elmész oda és megdugod?!!
NO COMMENT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!